söndag, november 20, 2016

Skulden för IS framväxt är även Sveriges!

Bilden är tagen av Expressens fotograf Niclas Hammarström.

http://www.expressen.se/nyheter/barnens-tarar-for-sin-pappa-i-dodens-stad/

Pojken tittar på DIG! Uppgivet !  Vad har vuxna för rätt att göra så här mot barn????
Om tex Sverige på ett tidigt stadium bekämpat islamismen i vårt eget land så hade åtminstone åtskilliga mördare hindrats i sitt smutsiga mördande. När man läser i tidningen hur man till och med har skickat ner barnbidrag och andra bidrag till dessa mördare som åkt ner så får faktiskt myndigheterna och med dessa också regeringen ta på sig skuld.
Vi tar emot islamister när de kommer hem hit utan att fängsla dem och ställa dem till svars.
Av de muslimska eleverna i vissa skolor i Göteborg sympatiserar 40% med IS och vad säger det om deras hem?
Är det på samma sätt i övriga landet så är det ju förfärligt men säger också en del om vårt samhälle av idag!

Inte ens Läkare utan gränser befinner sig i Mosul så någon sjukvård för de svårt skadade finns inte. IS krig mot mänskligheten borde ha bland normala människor ha skapat en motrörelse men av detta ser vi inget.
Inte ens bland muslimer i vårt land ser man några tecken till tex stora demonstrationer mot islamismen. Allt är tyst och ännu mer tyst från dessa människor vars trosfränder mördas på löpande band bla. i Mosul av dessa grymma individer från IS.
Om de ber till sin gud i tysthet det vet jag inte och om de gör det så räcker inte det. De måste och borde i åratal ha fördömt IS genom att offentligt mana till gemensamma demonstrationer på samma sätt som olika kristna organisationer har gjort.
Man brukar säga i vårt land att den som tiger  också samtycker.Är det så?

Till vår regering och somliga politiker säger jag, sluta genast med att låta islam få inflytande i vårt land vare sig det gäller användandet av kläder som stipuleras av lagen (sjukvården) eller maten i skolorna. Sluta att särbehandla muslimer som förföljer andra, straffa dem och utvisa dem.Låt skolans lagar gälla alla , ingen ska dra sig undan undervisning som lagen stipulerar. Förbjud heltäckande kläder på offentlig plats.(Maskeringsförbud)

Slutligen, ställ upp i kampen mot IS med militär hjälp, sjukvårdshjälp osv. Sverige kan mycket bättre än vad vi har uppvisat under de senaste regeringarna.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate