söndag, oktober 09, 2016

Stollepartierna blir fler och fler!

Ser i senaste partiundersökningen att MP sjunker till 4.1 %. Och då går FI upp ungefär det MP tappar!
SD utmärker sig som vanligt med att ledande medlemmar som agerar som riktigt otäcka stollar men så har det ju varit ända sedan början.
De verkliga stollarna finns ju ute bland de som sympatiserar med SD, värre rappakalja får man leta efter bland de kommentarer såna gör på nätet. Helt blåsta i skallen enligt mig!

Men nu har också Liberalerna anslutit sig till stollarna genom att skjuta Alliansen i sank .Det är ju detta de gjort med sitt senaste utspel med att krama sossarna.
Birgitta Ohlsson har ju i och med detta gått segrande ur striden om sin person.

Sorgligt att beskåda hur ett parti skjuter sig själv i foten när de i övrigt står för en bra politik i många frågor.

Vänsterpartiet har alltid varit ett parti för stollar, blinda och döva för verkligheten.
Idag är deras stollighet främst synen på kvinnor i förorten där de totalt vägrar att se hur extrema män förtrycker kvinnor och barn.När det gäller kommunisterna i Sydamerika så håller de tyst numera när allt gått åt helvete för dem.MEN den bankrutta tanken på socialism fortsätter de att plädera för.
Att fortsätta med detta lurendrejeri om ett samhällssystem som aldrig har fungerat utan våld och förtryck är ju , ja just det, stollerier!

Men allra värst nu är ju alla stollar som sitter i ledande befattningar och tror sig veta vad de gör. Vi kan ju bara titta på hur polisen och dess organ genom okunnighet har blivit rena rama skämtet på landsbygden. Otäckt för de som bor där!
Utvisningsverket  är ju ett annat område som man kan betrakta som dårarnas paradis. Först in med massor med människor sedan ut med massor med människor.Kostnad? Miljarder!
Lidande? Massor!
Öppna hjärtan? Bara struntprat i verkligheten!

Sverige är inte det land som jag önskar!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate