tisdag, oktober 11, 2016

MS-sjuk utan hjälp!

Ur Marcus Birros Facebook idag: " På en offentlig toalett i Malmö dör en MS-sjuk kvinna helt ensam eftersom Försäkringskassan beslutat sig för att dra in hennes hjälp. Hon dog på en toalett som ett skadedjur. Det går inte att föreställa sig den fruktansvärda ångest hon måste ha upplevt. Hennes anhöriga ska nu sörja en fullständigt meningslös och onödig död, en älskad medmänniska som med rätt hjälp haft massor av bra år kvar framför sig. Nu är hon död. Hon hittas som en skalbagge på ett offentligt dass..."http://marcusbirro.blogg.se/2016/october/stackars-stackars-solkiga-sverige.html

I dagens Sverige så ska det sparas pengar  , mycket pengar eftersom räkningarna från andra utgifter är så stora. De barn vilka har olika funktionshinder ska det också sparas stora pengar på vilket ställer till det i de familjer dessa barn lever i.
Anhöriga ska åter dra stora tunga lass samtidigt som systemet gör att alla måste ha heltidsarbete för att klara sin ekonomi. I de familjer där allt går över styr väljer ofta (som vanligt) kvinnor att stanna hemma för att klara ut situationen. Tacken från samhället är ju en kraftigt försämrad pension.
Om vi återvänder till den tragiska döden på toaletten i Malmö så återspeglar den bara hur den staden inte fungerar . Malmö går på konstgjord andning sedan många år tack vare att de har tvingats av det politiska systemet att ta hand om så många invandrare.
Idag har Malmö stad ett stöd från andra kommuner med ca 4 miljarder kronor varje år. Utan detta stöd skull man ha gjort konkurs.
Jag var med redan på 80-talet  som anställd i staden med om kraftiga nedskärningar inom vård och omsorg. Vanvården av sjuka och gamla började redan då så jag är inte ett dugg förvånad över alla negativa rapporter från denna stad.
Försäkringskassan i Malmö är inte undantagen från nedskärningar heller om någon trodde annorlunda.
Orsaken vill nästan ingen tala om och de som gör detta får ofta "bannbullan" över sig som en skopa vatten.
Men sanningen är helt enkel att förklara. Staden Malmö har för många arbetslösa bidragsberoende invandrare sedan slutet av 70-talet.
Då och då har stadens politiker hummat om detta men det har inte blivit något konkret av detta hummande. Tvärtom har man förklarat att allt går att fixa vilket är en lögn.
Det sorgliga är ju att ingen kommer någonsin att erkänna hur fel det gick i Malmö eftersom man då också måste ta upp de egna regeringarnas felaktiga nationella politik vad gäller invandring.
Jag kommer osökt att minnas den film som gick sedan i olika delar i tv där bla. en familj just i Skåne tog hand om massor med invandrare i sitt hus. Äktenskapet brakade ihop, ingenting fungerade när 20 personer skulle dela på en liten yta. Kvinnan (den goda) grät och var förtvivlad, mannen började supa och bråka . Kort sagt en liten påminnelse hur det går när man tar på sig en uppgift man inte har förutsättningar att klara av.
Så ser det ut i Malmö och på många andra platser i vårt land . OCH det går ut över sjuka.
Det går ut över skolorna med dess personal och elever. POLISEN går på sina knän och klarar inte av sitt jobb. Idag finns 450 ouppklarade mord tex. Ofta mycket unga offer i invandrartäta stadsdelar.
Dagens politiker i de "vanliga" partierna ägnar sin möda åt att skälla på SD istället för att lägga krutet på att reda upp det de har ställt till med.
Det blir ju rent löjligt när vi har en statsminister  som istället för att bemöta frågor sakligt börjar med att utstöta fältrop om att de som ställer frågorna ÄR NAZISTER!
Men att agera på detta vis påvisar bara hur tom man är på argument och lösningar av den kris som Sverige befinner sig i.
Man använder sig av det Grekiska sättet , det är alltid någon annans fel!

https://elisabethoglund.se/blogg/brottsfacit-september-2016-15-mord-44-mordforsok-58-fall-av-grov-misshandel-62-fall-av-misshandel-och-16-mordbrander/ 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate