tisdag, oktober 18, 2016

Återvändande islamister ska fängslas omgående!

Jag har gått hela dagen och funderat över ett inslag jag hörde på radion i morse. Det handlade om hur man "tar hand om" islamister som återvänder efter utfört värv.
 De som åker ner till Syrien eller Irak gör ju detta för att ingå i en armé av lydiga soldater som har utfört massmord. Samtliga borde buras in omgående och de skulle utsättas för konfrontationer och förhör på gränsen till tortyr.

 Nu får de gå före i kön till bostad,arbete och körkort som betalas av oss skattebetalare.Vem frågade oss?

 När Mosul faller så kanske en ny ström av sk flyktingar kommer och naturligtvis kommer ingen att erkänna vad de verkligen gjorde eller vem de är.Krigsbrottslingar har alltid använt sig av taktiken att gömma sig bland strömmen av andra som sticker iväg.Det godtrogna Sverige kommer inte att bekymra sig.
 Låt oss säga att IS medvetet skickar trogna för att ljuga sig in i våra samhällen där de bara ska vänta på nästa order om terror.Jag träffade en svensk fotograf i eftermiddags vilken var i Nice när massmordet begicks, han jobbade där i tre dagar efteråt och berättade för mig om skräcken,sorgen och misstänksamheten. Han fick pistoler riktade mot sig av nervösa poliser.
 Är de så vi kommer att få i Sverige genom idiotisk politik? Har man varit i IS tjänst ska man straffas hårt!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate