fredag, augusti 21, 2015

Religiösa kläder från vilken ålder?

Enligt korantrogna i Egypten så kan man när man lever i ickemuslimska länder lägga slöjan åt sidan om man så önskar. Flickor vilka inte är könsmogna skall inte beslöjas enligt de muslimska teologerna.
Tyvärr när man går ut på stan så ser man fler och fler riktigt unga flickor som bär slöja. Den äldre av de här flickorna har börjat skolan och är alltså sju år, den andre var yngre.
Jag undrar hur föräldrarna tänker när de kommer hit och ser alla andra barn utan slöja?
Föräldrar har alltid makten över sina barn oavsett var man lever på jorden.
Hur mycket får man egentligen tvinga på sina barn utan att det ska betraktas som förtryck?

Idag såg jag för femtioelfte gången en muslimsk kvinna med schal men med snäva jeans som framhävde hennes stjärt och lår. Är det verkligen värre att visa sitt hår och nacke än att visa sina kvinnliga former?

De som täcker hela sin kropp också är ju egentligen mer genomtänkta men inte är det vackert med dessa helsvart klädda kvinnor som ser ut som forna tiders nunnor. De får dessutom vitaminbrist genom att vara så påbyltade , alla läkare är överens om detta. D-vitaminbrist ger dålig ork både kroppsligt och psykiskt.
Kroppen behöver ljus och luft! Dessutom tar mörkhyade kroppar upp solens strålar sämre än oss svenska infödingar på våra breddgrader!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate