måndag, september 15, 2014

Vänsterpartiets valvaka?

Jag fick kalla kårar över ryggen när jag såg bilder från Vänsterpartiets valvaka, maken till sandlådeuppförande var länge sedan jag såg. Påminns om när jag och sju andra blev uteslutna ur vänsterpartiet 1972, då skränades det på mötet också. Ut med renegaterna! Ut med dem ur partiet!

Nu skränade de som om det var första maj eller ett motmöte mot SD. De håller samma linje som AFA och RF!
Det räckte med att de såg bilder på Åkesson så var de igång. Nåja, så gick det till också o östeuropa när kommunisterna tog makten, försökte en demokrat att tala så överröstades han av skränande kommunister.

Widar Andersson i Folkbladet har fångat upp en annan sak som är intressant när man betänker att journalister till stor del håller till vänster i sina uppfattningar:" Med Freud på axeln gick SVT-reportern på ett besök på vänsterpartiets valvaka sent i går kväll. Det stod klart att jämfört med förhoppningarna hade V gjort ett sensationellt dåligt val medan Sverigedemokraterna gjort ett betydligt bättre val. SD är numera mer än dubbelt så stora som V.
Tv-reportern hade kallat fram riksdagskandidaten Ali Esbati till kameran för att säga något om SD:s framgångar och V:s motgångar. Reportern introducerade Esbati som en av de överlevande från Utöja. Varför gjorde hon det? Jo, det var Freud på axeln som naket avslöjade medievinkelns överjag; att SD hänger ihop med en rasistisk massmördare i Norge och att vänstern är den sanningssägande motpolen till SD.
Förhoppningsvis innebär valresultatet att medievinkeln förskjuts från den tämligen extrema position den har haft under lång tid. SVT borde faktiskt be SD om ursäkt för sitt övergrepp under valvakan i går. Även freudianska och omedvetna handlingar har en ansvarsbotten."

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate