måndag, september 22, 2014

Gävleborgs län!

SDSverigedemokraterna2932915,98%+16713+8,86126167,12%

Gävleborgs län och i synnerhet Gävla är en region i vårt land där nedläggningarna av stora fabriker har gått hårt åt arbetslivet. Läkerol och Ericsson är bara två stora aktörer som är borta numera. Det är mycket svårt för allt för många att få arbete att kunna leva drägligt på. I nästan alla län med liknande bild så får Sd höga siffror i valet.
Vi var uppe i Gävle över helgen och ser samma bild där som i många andra städer med kris, de gör kortsiktiga avtal med Migrationsverket och får på detta sätt lägenheter uthyrda samt statliga pengar med stora belopp.
Om man går till vad ekonomer säger om detta så varnar de för att välfärden inte kommer att klara av en sådan politik. Så tidiga ekonomer som tex Gunnar Myrdal påpekar detta i sina böcker från 30-40-talet.
Men, när man ser nyheterna tex i morse och de talar om att Turkiet stängt gränserna för flyktingar eftersom de på ett par dagar återigen har fått ta emot över 100.000 nya människor som flyr från islamisternas slakt så begriper ju nästan alla att de måste få hjälp.
Men det är ytterst FN som sviker plus de länder som skulle kunna hjälpa till med att med vapen i hand slå ner IS och andra liknande rörelser. Vi får inte glömma vad som händer i norra Afrika heller.
Världssamfundet är handlingsförlamat och detta bidrar till att folken får fly för livet.
Tyvärr så bidrar detta till att vi i Sverige undan för undan också hamnar i kris med allt från köer till sjukhus och till brist på bostäder. Det råder en huggsexa bland många som livnär sig på flyktingar och de berikar sig på ett egentligen mycket otäckt sätt. Inte minst de som smugglar hit flyktingar.
Svensk polis kan vittna om att det numera är fritt fram för dessa kriminella att plåga ut pengar från desperata människor.
Hur det kommer att gå i tex Gävle tids nog när verkligheten kommit i kapp kassakistan , det återstår att se men dystert ser det ut enligt erfarenheten från Malmö och Södertälje.

För att hindra dessa flyktingströmmar  som IS med hot om ond bråd död skapar så måste det till vapenhjälp och instruktörer . Jag minns den sk Kongokrisen då till och med sveriges flygvapen deltog under FN-flagg. Om samma politik hade gällt idag så hade inte folken behövt att fly i den omfattning som man tvingas till idag. Allt det här råder bara till kris för folk och länder samt mer röster till SD!


http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna/

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/senaste-debattartiklarna-om-invandring_3944884.svd?sidan=1

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate