tisdag, september 30, 2014

Debatt säger svt om Söder- Dinamarca!

http://www.svt.se/nyheter/val2014/hatsk-debatt-mellan-soder-och-dinamarca

Näe, det här var verkligen inte någon "debatt"! Istället blev det munhuggning om vem som stått för vad tidigare i livet.
OM de skulle ha tex debatterat EU och Sverige så .....nej  det hade ju inte gått eftersom de bägge är fientliga till EU. Det finns många beröringspunkter mellan vänsterpartiet och sverigedemokraterna så det var nog bäst att de lät bli att blanda in politik !
MEN Dinamarca vill helst glömma sitt partis historia, partiet som slickade öststaternas ledare i rumpan ända tills folken kickade dessa regimer. Då som först började man ta avstånd på ett ljummet sätt som inte imponerar på mig som fd medlem i detta sovjetparti.

Jag minns när Gustav Johansson kom till Eskilstuna 1970 och höll föredrag på Lenins 100-årsdag. Det blev ett hyllningmöte där de "gamla" kommunisterna hade tårar i ögonen. När Gustav berättade att han sett och hört Lenin 1917 i Ryssland så himlade alla med ögonen och suckade djupt över mötet med denne massmördare.

Nå Herr Söder har säkert en del skit under naglarna också men han har rätt i att Dinamarca och det parti hon representerar inte skall förhäva sig med den historia de sitter på. I Danmark la deras partiledare ner partiet redan vid Ungernkrisen 1956 och bildade ett nytt demokratiskt parti. Aksel Larsen hette denna hedersman som vågade bryta med Sovjetpolitiken.
Vänsterpartiets försök betydde bara att man ändrade namnet till Vänsterpartiet Kommunisterna samt fortsatte sin ohederliga politik med stöd till Sovjet och övriga vasaller.


Mästrandet från vänsterpartiet och deras moraliska upprördhet klingar falskt i mina öron som sett hela skiten innifrån.
Föräderiet 1968 mot den tjeckoslovakiska revolutionen mot Sovjetstyret glömmer jag aldrig. Hermansson gick ut först och brännmärkte Sovjet för att sedan efter ett tag ånyo skicka sin partisekr. Urban Karlsson till förädarnas partikongress för att kyssa dem på kinden. Fy  f-n sådant äckligt sätt att hantera partikamrater som försökte   bryta sig loss från Sovjetimperialismen.
Apropå valsiffror så ser jag hur folk i Hökarängen röstade , se här:
De EU-fientliga partierna fick 44.00 % av rösterna. Är det så här det kommer att se ut mer och mer i våra förorter framöver?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate