torsdag, september 18, 2014

Sektvänstern!

Internet ger idag  omedelbar kunskap över hur tex röster fördelade sig över landet i det gångna valet.
Intressant är att studera "sekterna" på den vänstra sidan inom politiken.
KP i Göteborg fick 0.6 % av rösterna och deras trätobröder SP och RS fick ca 0.2 %
( KP= kommunistiska partiet fd kfmlr, SP= Socialistiska partiet (Trottar) och RS = Rättvisepartiet socialisterna (Trottar)!
I Umeå fick "Arbetarpartiet"  2 mandat i fullmäktige, de var med i RS tidigare men bröt sig ur dessa bland annat på grund av att RS går i samma demon som Revolutionär FRONTEN.
Både yttervänster och ytternazzar har alltid haft som vana att dela sig i flera partier ungefär som vissa virus gör.
Vad som driver dessa individer att fortsätta denna  tröstlösa resa mot ingenting är deras TRO inom sig att de gör det enda rätta. De är besjälade av att de gör något gott och fortsätter sin hobbyverksamhet.
När jag träffar dessa män och kvinnor med sin brinnande blick så påminns jag om min egen verksamhet under många år på 60-70-80 talet. Värst var det i början på 70-talet då jag hade Mao som Gud.
Läste högt för mina arbetskamrater ur Maos lilla röda och betedde mig som den värsta frikyrkopredikant.
De nuvarande predikanter skyr mig som pesten eftersom de begriper att jag förstår deras innersta och kan ifrågasätta deras åsikter och motiv.
Det brukar räcka med att jag ber dem tala om för mig var i hela världen deras tankar har omsatts med rättvisa och frihet , ber dem peka ut ett enda land där socialismen lyckats. Där alltså arbetarna fått mer frihet och rättvisa!
Då blänger de elakt på mig och slutar att tala med mig.
Det värsta med dessa sekterister är att de ibland lyckas dra med sig aningslösa upprörda människor i sina demonstrationer, ofta kamoflerade som en front mot något bla bla bla.

De har med sitt agerande lyft fram Sverigedemokraterna så att de har vuxit i antal. Genom sina odemokratiska handlingar har SD framstått i en god dager för många därför att om man lyssnat på sektvänstern och sedan lyssnat eller läst vad SD säger så stämmer inte sektvänsterns propaganda.

I dagens DN finns en utmärkt artikel att läsa som är klargörande, se här:http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/maciej-zaremba-strutspolitiken-som-baddade-for-sds-raketval/


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate