torsdag, september 04, 2014

En stad fylld av hat och våld!

"Skottlossning har rapporterats i Kroksbäck i Malmö."

 "En 20-årig man har skurits i ansiktet och bröstet i Malmö".

"Två män vårdas på sjukhuset i Malmö för allvarliga skador sedan de knivskurits vid Per Albin Hanssons väg. Polisen betecknar händelsen som ett ”stort bråk”."
"Två personer sitter anhållna efter hot och våld mot fastighetspersonal på Seved på tisdagen."

Så här ser morgonens nyheter ut i Malmös tidningar och då har jag inte fingranskat nyheterna på något sätt. Dessvärre så ser det nästan likadant ut när man än går in och läser dessa sydliga tidningar.
Hatet och hotet kommer inte bara från den vänster som finns i staden utan det finns en kriminell kultur sedan många år också med svartklubbar och ligor av olika slag.
Knarket är drivfjädern för både enskilda och dessa  ligor, det finns stora pengar i denna branch som bekant.
Går man knappt i skolan så blir det allt för ofta den kriminella världen som lockar framförallt unga killar från  förorterna.
De flesta av dessa kriminella har en gång startat upp redan som unga med småstölder och rån från jämnåriga för att sedan kvalificera sig för grövre brott.
Om det har med den stora andelen invandrare att göra? Visst är det så, de är klart överrepresenterade  i brottets värld på samma sätt som vi sett i Södertälje.
I Malmö finns dessutom politiskt våld på ett sätt som skiljer staden från de flesta andra städer i landet. Behöver väl bara påminna om det hat och hot mot de svenska judar som bor i Malmö som förekommer från framförallt den stora arabiska befolkningen.



Det är trist att en stad ska förvandlas under en 50-årstid från en fredlig och fin stad till att bli en stad så fylld med motsättningar och våld. 
Jag undrar hur mycket det har kostat skattebetalarna under årens lopp alla bränder i staden av skolor och bilar?
Alla kriminella som dömts? Människoliv som har tagits? Alla polisinsatser vid alla våldsamma demonstrationer? 
Läs för övrigt denna ledare i Svd :http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/de-brottsliga-natverken-i-sodertalje-domda_3879894.svd 


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate