onsdag, september 17, 2014

Försvarsovilja!

I många år har Folkpartiet varit det enda parti som sett ut i vår värld och kunnat konstatera att Sverige måste ha ett starkt försvar som vi kan lita på. Krig har i flera omgångar pågått i Europa och i Ukraina pågår ett krig för närvarande . Ryssland har utvecklats under Putin till en hungrig makt som vill återupprätta Sovjets gamla gränser, kanske tom. mer än så?
I så många år har fredsduvorna fått sprida sin felaktiga och farliga inställning att Sverige inte behöver ha något försvar.
Moderaterna har haft stor skuld i hur det ser ut i vårt nuvarande lilla försvar och de har inte varit det minsta pådrivande vad gäller diskussioner om vad ett medlemskap i Nato skulle ge oss.
Nu står vi där med ett FP som krympte ytterligare till strax över 5%, detta parti som förr hade ca 25 % av rösterna.
Folkpartiet var också enda parti som såg framåt vad gäller våldet från IS i Irak och Syrien. De var enda parti som ville beväpna de som tar striden mot islamisterna. Hade man följt denna linje istället för att bara ge humanitär hjälp så hade också flyktingströmmarna minskat drastiskt. Folk vill bo kvar i sina hem.
Varför samtliga övriga partier (utom sd) vill ha stora flyktingströmmar ut över världen är svårt att förstå.
Sverige har under så många år sålt vapen till allehanda länder men att ge vapen till de som kan och vill bekämpa satans krigare , nej det vill man inte.
Det är så cyniskt och dessvärre så känner de sig stolta över sitt bristande omdöme.
Den tjocka filten över Sveriges folk som gör att man  vill slippa och ta ställning är ett arv från andra världskriget. Tillhör Sverige f.ö. Europa?
FN har blivit lealöst genom alla de stater som bara vill blockera så jag är åtminstone glad över att USA fortfarande vill ta bördan att bekämpa terrorn i världen.
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate