tisdag, augusti 07, 2012

Gangstervärlden!


"Blev av med kamerautrustningen SVT:s reporter och fotograf utsattes i dag för ett personrån under en inspelning i Rinkeby utanför Stockholm. Polisen ska nu samla in material från övervakningskameror på platsen.
PUBLICERAD  – UPPDATERAD 
Artikeltexten fortsätter längre nerHoppa till artikeltexten

Teamet hade åkt till Rinkeby centrum för att göra ett inslag om regeringens planer på att införa nystartszoner i områden med låg sysselsättning.
Vid 13-tiden kom två yngre män fram till SVT:s fotograf och krävde att han skulle lämna över tv-kameran. Samtidigt kände fotografen hur den ene rånaren stötte honom i ryggen och när han vände sig om såg han att han höll upp en kniv. Den andre rånaren ryckte då till sig kamera och stativ och båda männen sprang från platsen.
-Det är tråkigt att vårt team har blivit utsatta för det här. Rinkeby är ett område som vi vill vara i och arbeta i, säger Mikael Hvinlund som är administrativ redaktionschef på riksnyheterna.
En polisanmälan om rån har gjorts och förundersökning om rån har inletts. Polisen ska nu samla in material från övervakningskameror på platsen."

 Det här blev en fin liten undervisning om hur det numera går till i vårt samhälle. Småbuset drar sig snart inte för någonting. Följ tex. Sydsvenskan en hel vecka så ska ni få mängder med brott rakt i ansiktet hela denna vecka .Jag vet inte hur många bränder i skolor och daghem jag läst om under den här sommaren.
Det är ingen rolig läsning och min sympati för polisen har vuxit sig stark med åren. De har ett yrke som många gånger är fruktansvärt otacksamt. När unga vänstermänniskor kastar sten och annan skit på dem så mår jag illa. De gör ett jobb som samhället förväntar sig av dem och så ska dessa unga politiska vildar plåga dem grymt när de jobbar. Samma grej råkar ju brandmän som bekant ut för också!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate