onsdag, juli 04, 2012

Varför sluter vissa människor sina ögon och öron för det otrevliga?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=5177820

Polion sprider sig åter i vissa länder särskilt i Pakistan, Afghanistan och Nigeria pga av islamisternas motstånd mot vaccinering. En hemsk sjukdom som var på väg att utrotas i världen men som återkommer och kan bli en fara återigen.
Överallt på jorden där islamister finns så åstadkommer de negativa handlingar. Radions två nyheter bara idag var detta om polion samt ett inslag från Tunisien där de bla sa det här:

"Det största partiet Ennahda, som är islamistiskt, har hela tiden avvisat att Tunisien skulle gå mot sharialagar, men militanta radikala islamister, salafister, får alltmer utrymme och ges i dag fria händer, enligt den unga franskstudenten.
– Polisen ingriper inte när salafister demonstrerar, stoppar andra och slår någon, säger Aïda Khemeri. Hon tvingas att alltmer dra sig tillbaka från ett modernt liv i huvudstadens centrum på grund av säkerhetsläget."http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3304&grupp=6240&artikel=5178232

I Irak fortsätter terrorn från olika islamistiska fraktioner, SR kunde rapportera följande :
"En serie attentat tog minst 21 liv och skadade över 100, uppger säkerhets- och sjukhuskällor. Därmed närmar sig dödssiffran för juni 200, och oron för en ny omfattande våldsvåg i Irak ökar."

I Egypten kräver islamistiska kvinnor att lagen mot könsstympning avskaffas osv!

Om man ser tillbaka på historien så begicks samma misstag av en hel generation i att inte förstå vem fienden var. När nationalsocialismen spreds så fastslog komintern ( Alla kommunistiska partier i världen) att nazister var inget att bry sig om. Man inledde kampen mot socialdemokratin istället ! Ett felbeslut som bäddade för andra världskriget och dess fasor.
Idag stiger en fiende fram i land efter land med vapen i hand med sina befängda idéer beredda till vilka människooffer som helst.
I Nigeria skövlar man dessutom gamla historiska muslimska helgedomar på samma sätt som Maos rödgardister i Kina slog sönder sin och landets historia.

Om man påtalar vad som faktiskt händer ute i världen och i det underjordiska i vårt land så bemöts man med likgiltighet eller hån. Tidningar och radio-tv rapporterar hela tiden vad som händer men för döva öron . Rädslan för att stöta sig med landets muslimer är stor men det är ju inte de fromma som vill våld. 
Vi måste stödja de fromma krafterna mot dessa islamister och det gör man sannerligen inte med att tiga!
Jag blev censurerad på Facebook för några dagar sedan, jag hade tagit upp om strafftänkandet i Iran, Saudi osv. och lagt ut bilder på  olika straff som gått i verkställighet.
En kvinna dömd till att stenas fanns med på bild men den togs bort liksom övriga bilder !
Verkligheten får inte synas på Facebook och det är den världen särskilt de unga ska fostras till!
Det är väl därför man får "ogilla-stämpel" på sig när man envisas med att tala och visa verkligheten.
Människor som inte har en dagstidning, inte lyssnar på SR1, inte tittar på Rapport eller Aktuellt utan håller sig till reklamkanaler och hyrfilm, hur ska de kunna förstå den värld vi lever i nu?
Jag som har varit med om "upproret" 1968 och vårt arbete för folket i Vietnam har idag vissa svårigheter att förstå de unga idag. Likgiltigheten eller hätskheten från vänsterungdomar mot oss som vill se sanningen i vitögat om det nya hotet mot mänskligheten är skrämmande.
De inser inte att alla landvinningar vi har gjort i våra länder tex med jämlikheten mellan kvinnor och män attackeras från de mörka krafterna.
Islamister är de mest kvinnofientliga krafter som någonsin i modern tid har uppträtt med anspråk om makt. Kvinnor och män ska tillbaka till medeltidens mörker!
Vi ska lära av historien och bekämpa rörelser och länder som sprider det islamistiska giftet på samma sätt som Churchill bekämpade nazismen i motvind från många krafter i dåtidens samhälle.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate