lördag, februari 08, 2020

Ytterligare en viktig röst tystnar!

Idag meddelade Ann Heberlein att hon har fått nog med påhopp och ren förföljelse. Hon lägger ner sitt skrivande på tex Nyheter idag.
Den fascistiska vänstern i vårt land har gått från stenkastning och knallskott till att bedriva terror via nätet !
Mussolini ler i sin himmel när han ser hur perfekt denna vänster har blivit röda fascister.
Istället för påken blir påhoppen och elakheter verktyget. Facebook medverkar till att stänga ner folk på lösa grunder just för att denna vänstermobb agerar med anmälningar.
Samtidigt har denna vänsters bundsförvanter ,islamisterna, börjat att agera med hjälp av domstolar och enskilda mål.
Vänstern backar upp alla dessa extrema islamister på ett sätt som kommunisterna i Iran gjorde fram till revolutionen för 40 år sedan.
Alla vet ju vad som hände sen. Kommunisterna togs och hängdes.
Att backa upp dessa ytterst reaktionära krafter är ju mer än galet. Och att Jonas Sjöstedt igår fick siffror i en undersökning där svenska väljare utsåg honom som den partiledare med högst trovärdighet visar ju bara att svenska folket bara läser de stora bokstäverna i tidningarna. Att vänsterpartiet sparkade ut Amineh och att samma parti under alla år alltid har satsat på extrema rörelser har tydligen gått förbi de som hyllar Jonas Sjöstedt.
Vänsterpartiets politik skulle leda till exakt samma system vilket fanns i östblocket . Faktiskt är deras partiprogram nästan en kopia av DDR :s program.
Hur är det ställt i knoppen på alla dessa vänsterväljare egentligen.
Vänsterpartiet har i alla år tolererat AFA och försvarat deras agerande.
Nu när många ger upp här ute på internet så har vänsterpartiet stort ansvar för detta eländiga. De hade om de faktiskt varit ett demokratiskt parti också försvarat rätten till yttrandefrihet för alla.
Jag beklagar stort att Ann Heberlein anser sig måste dra sig tillbaka. Men jag vet ju också vad hon i många år har blivit utsatt för. Lömska angrepp vilka har varit osakliga och lögnaktiga.Ungefär som Ivar Arpi på Svd också blir utsatt för.
Jag minns när SD:s partisekreterare med fru blev överfallna vid Gullmarsplan och gravt misshandlade men bara för att de var medlemmar i SD så brydde sig ingen på den tiden. Så uselt av både massmedia och andra. Det är just vid dessa tillfällen alla som ÄR demokrater måste sätta ner foten.
När man inte gör detta så ger man grönt kort åt de krafter som använder usla metoder.
Det är detta som har hänt i vårt land. Överallt har denna vänster nästlat sig in ,ungefär den metod vilka även islamisterna använder sig av.
Högt upp i samhället ,inte minst radio och tv finns dessa.
Jag vill bara säga till Ann Heberlein och andra som för tillfället har givit upp.Vila er,gör det ni tycker ger er mening i tillvaron OCH KOM GÄRNA IGEN LÄNGRE FRAM DÄRFÖR ATT NI BEHÖVS I KAMPEN FÖR ETT GOTT SAMHÄLLE!

10 kommentarer:

kjell sa...

Mycket tråkigt , svårt att sätta ord på detta ,

Unknown sa...

Detta gör mig djupt berörd. Vänstern försöker tysta oss och jag antar att hoten har blivit så pass allvarliga att du finner anledning att sluta. Dina ord har varit ett lyft för oss andra som ser vår land försämras och vår yttrandefrihet beskäras. Tack för ditt engagemang och jag hoppas du kan komma tillbaka. Lycka till med ditt fortsatta arbete. Mvh Yvonne Astelius

Unknown sa...

Tack för nu och välkommen tillbaks 💐

Unknown sa...

De som säger att vi aldrig får glömma historien är alltid de som mörkar den östliga historien i form av kommunism och Islamism.

Unknown sa...

Men hur ska det gå med Sverige om alla läger sig ner och viftar med näsduken :( jag tycker det är fegt men det finns väl en gräns antar jag. För varje som ger upp desto närmre kommer islamisterna !

Pelle sa...

Tråkigt att höra, men jag förstår dig! Sköt om dig och dina nära & kära.

Anita sa...

Trist. En kvinna som verkligen säger som det är. Riktiga kvinnor som hon finns det inga så många kvar av.

Unknown sa...

Media,kyrkan, politiker, har alla drabbats av denna jävulska pk anda skyddar det nya förtrycket med en sköld som fått namnet rasism . Tack vare det demokratiskt veka etablissemanget så var det lätt för det onda att ta över Sverige.

Unknown sa...

Ytterligare ett steg mot total censur.....

Jyrki sa...

Tja, jag vill nog tro att jag kan kalla mig demokratisk socialist, och jag har då aldrig försökt tysta någon.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate