torsdag, februari 20, 2020

Kristna unga har det inte alltid så lätt i vårt samhälle.

Denna torsdag den 20-2 -2020 kan man i tidningen Dagen läsa om hur unga blir illa behandlade pga av sin tro. Frågan är om det här har tilltagit i vårt land eller om det alltid har sett lika ut?
Tyvärr har jag inte sett någon tidigare undersökning.
Ser man till vad som händer i hela världen nu så är kristna oerhört svårt ansatta sedan många år.
I många länder mördas de kristna av islamister men även i de länder med islam som statsreligion har de kristna utsatts för ren förföljelse med förstörda kyrkor och våld.
Jag får hoppas att de nya siffrorna här från tidningen Dagen inte återspeglar ökat hån från de islamtroende vilka ofta anser att vi är "otrogna" och inte vill förstå våra seder och bruk utan tar avstånd från dessa.
Har man under hela sitt liv fått höra hur dåliga vi är så kanske det är svårt att ändra uppfattning här  på plats när man tex ser våra kvinnor utan hucklet och med snygga kläder på sig eller på badstranden med bikini på sig.
Det vore välkommet med en stor undersökning bland de muslimer som bor här VAD de egentligen tycker om vårt folk och om Sverige!

Och snälla nån, de som alltid sveper alla över en kam och säger att "det är utlänningarnas fel" om allting, betänk att det ÄR politiken som har ställt till det i vårt land. Dåliga lagar, oärliga politiker, känslor istället för förnuftiga beslut osv.
De som har kommit hit har inte fattat några politiska beslut i Sverige utan det är helt och hållet de svenska politikerna!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate