söndag, februari 02, 2020

Ny bildutställning i Gustavsberg!

Vi ska inte glömma eller gömma vad som hände i Hitlers tredje rike. Inte minst konsten vilken hånades och togs bort.Hitler hade lärt av Stalin i Sovjet. Där likriktades också konsten och inte minst det tryckta ordet.
Arbetarkonst i bägge dessa länder vilka skulle elda folken till stordåd i bla produktionen.
Stora starka arbetare blev något av ett måste.
Något jag kommer att tänka på direkt när jag ser bilderna och texten är ju naturligtvis att de som står bakom denna utställning vill påstå att Sverige är på väg att ta över totalitär syn.
Frågan är vad de själv har för syn på konst och kultur och inte minst politik?
Jag har önskat sedan många år att fler borde ägna sig åt det som hänt och händer i världen nu.
Islamisterna stärker sitt grepp i hela världen och alla nyttiga idioter även i vårt land hjälper dem. Dessa islamister låter som Hitler och hans anhang ,de vill tysta människor.Utfärdar fatwa över författare och konstnärer med stora belöningar om man lyckas mörda dem.
Antisemitismen delar de fullt ut med nazisterna.
Nere i både Syrien och Irak har islamister lyckas att spränga gamla tempel i luften,de vill utplåna på samma sätt som både Hitler och Stalin gjorde.Vi har tack vare islamismen fått stora flyktingströmmar men de vänder sig sällan mot islamisternas tro. De fortsätter att sprida sina villoläror med hjälp av svenska myndigheters pengar. Fler o fler kräver en massa odemokatiska åtgärder för att få fram sin vidskepliga vilja.
Hur vore det om man nästa gång har utställningar också visar vad som sker i nutid i tex Nigeria eller andra länder där islam härskar. Nästan 200.000 mördade i Iran av regimen.
Tystnaden från vänstern i Sverige är hemsk att skåda i dessa fall. Inte ens hedersförtryck kan man förmå sig till att brännmärka.
Det är enklare att hetsa mot de som bekämpar både islamisterna och hedersförtrycket.
Det är en moralisk bankrutt av vänstern!














Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate