fredag, februari 07, 2020

Ungdomsrånen ökar!

Igår efterlyste jag ett inslag på radion men idag kom det upp!https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7402258

Så här ser det ut i Sverige:
Sitter just och läser en ung mans berättelse hur ett gäng invandrarkillar överföll honom och förnedrade honom just för att han var "svenne"!
De till och med pissar på hans ansikte och när han vägrar att öppna munnen så sparkar de honom i huvudet så att munnen öppnas och då får han urin i munnen.
Jag ser ju ofta sådana här gäng på stan, de finns snart sagt över hela Stockholmsområdet numera. Låter likadant samtliga med dålig svenska med ett stereotypt språkbruk.Skärmmössor och huvan
uppfälld var de än vistas och så dessa ÖGON! De stirrar!
I tingsrätten igår utspelades en fars ovärdig svensk rättvisa, där tilläts flera gangsters via skärm sitta och snacka skit med varandra.Alla dessa grupper använder med förkärlek ett ord till alla: hörru mannen. Hörru bror!
De har så tydligt sett skitfilmer från USA samt lyssnar på rap.
Redan i Rosengård så såg jag dessa killar som skolkade från skolan. De går ut nionde klassen utan betyg och VÄLJER att bli småtjyvar för att sedan "jobba" sig upp i den hiarki som finns.

I Malmö har ända sedan jag bodde där på sjuttiotalet funnits en vänster vilken alltid tar dessa kriminella i försvar och ser dem som bundsförvanter i striden mot det kapitalistiska samhället. Senast här om dagen skrev Ung vänster i Expressen och återupprepar dessa galna politiska idéer.
Hammaren och skäran på deras banderoll .
Om de hade läst Sovjets historia så hade de fått se hur den socialistiska makten behandlade just dessa kriminella. De låstes in på många år i tuffa fängelser och detta trasproletariat fördömdes.
Vad bör göras frågade Lenin i en annan fråga men jag kan ställa den om de unga kriminella istället.
Svenska myndigheter gick fel redan för många år sedan när lagarna om unga ändrades till det mjäk vi har nu. Straffrabatter är tex ett otyg. Åldersgränserna satta för högt. Osv.
Men i grunden så är det den felaktiga invandrarpolitiken som är grunden till allt vi upplever idag. Två skjutningar i Stockholm igår varav en kille dog. Inatt sprängning i Helsingborg osv.
Polisens razzia i Malmö visar också vad som finns i dessa områden där framförallt invandrare bor.
Beslagen av vapen och knark var många.
En av rubrikerna i SR var i morse att "sosskostnaderna" ökar kraftigt bland just invandrarna.Är någon förvånad?
Och värre kommer det att bli även i de små kommunerna där man måste spara på allting.
Importen av arbetsodugliga sossfall fortsätter eftersom Sverige är den humanitära stormakten.
Förturerna till bostäder står fast enligt den lag regeringen trumfade igenom. Snacka om statlig och politisk genomförd rasism riktad mot svenskar.
Nya hus har höga hyror alltså stiger både sosskostnader och övriga bidrag.
Men detta bidragssystem har ju via ambassaden i Amman översatts till arabiska på deras hemsida för ett par år sedan och sedan spridits bland övriga arabisktalande i hela MÖ.
Snacka om att lägga ut lockelserop! Kom till Sverige här är bidragens förlovade land.

Baksidan har man i många år dolt. Tidningarna skrev inte om vad som egentligen hände i förorterna.Vi som bodde i sådana områden visste ju från vår vardag hur det stod till.
Framväxten av ungdomsgäng skedde mitt framför våra ögon.Men myndigheterna blundade med bägge ögonen.Gav straffrabatter istället!
Där står Sverige nu! Se återigen på siffrorna.Betänk att det finns ett stort mörkertal dessutom.
Senast jag själv blev överfallen så iddes jag inte anmäla detta. Så är det, man ger upp!
En sak är säker ,vi måste ha ett annat politiskt styre för att få annan politik. Sossarna är totalt förbrukade och de 10 % som tror att vänsterpartiet ska fixa något lever bara på en illusion.Vänsterns stöd till de kriminella är ju så uppenbart.
Vänsterpartiet blundar ju för islamisterna och deras extrema politik samt bekämpar i verkligheten de som tar striden mot hedersförtrycket. Se bara hur de behandlade Amineh!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate