måndag, november 18, 2019

Landets ledning är komplett odugliga att leda landet!

När landets statsminister står där i Agenda så är han verkligen kejsaren utan kläder.
Förklarar varför kriminalitet uppstår och varför även infödda svenskar också skulle bli skjutglada mördare. Det är samhället! Jaha, fattigdom! Dålig skola!
Var vårt samhälle så rikt förr i tiden tex på 40-talet när jag växte upp? Men det måste det ju ha varit eftersom vi inte hade en massa gangsters alá dessa invandrarbrottslingar.
Jag minns inte ens att en enda skola tuttades på eller att dåtidens bilar brann i mängder!
OM vi nu har ett så dåligt och fattigt samhälle då måste man ju fråga sig VEM som har skapat detta usla samhälle som frambringat dessa kriminella?
Det måste ju i så fall vara den förda politiken som är skulden eller hur herr statsminister?
Det kan ju inte gärna vara vårt mörka klimat som skapar morden och bomberna!
Det är ju du ihop med den "gode" Reinfeldt plus div. småpartier som stått för den usla politiken att ta in för mycket folk från länder med klankultur,kriminell inställning, avsky mot vårt demokratiska samhälle osv.
Lättkränkta illasinnade killar med ett enda mål i livet att bli rika,skit detsamma hur.
Många har varnat Sverige för att gå denna väg men de lyssnade inte utan körde på trots alla varningssignaler. Rättsväsendet har förfallit, polisen är maktlös,skolor går ner sig, kris inom sjukvården,kris ,kris och åter kris.
Pengarna räcker inte ute i landsting och kommuner.Stockholm tex har stora underskott i miljardklassen framför sig men trots det genomför regeringen brandskattning av Stockholm där pengar ska föras över till ett bankrutt Malmö!
Men inte står denna sorgliga riddare utan rustning och berättar den sanning som finns och varför det ser ut som det gör. Nej, invandringen går med vinst i denna mans ögon. För ut propaganda på samma sätt som Moskva alltid gjorde under sovjet-tiden!
Om han kunde räkna så visste han att varje skjutning eller bomb kostar oerhörda pengar.Varje fängelsedom mot dessa killar för med sig åratals mycket stora kostnader osv. Varje bidrag till dysfunktionella familjer i förorterna kostar samhället stora belopp.Det finns snart uppåt 100.000 somalier i Sverige och ca 80 % lever på bidrag!  Talar sällan ens svenska!
Förklara för oss herr statsminister varför du har skapat och tillåtit att invandrade människor tillåts att sitta på detta sätt år ut och år in?

Förklara för mig herr statsminister varför mina gamla grannar i Rosengård ,jag bodde där 1978-1985, fortfarande är arbetslösa och lever på bidrag?
Förklara samtidigt för mig varför Rosengårdsskolan blev tvungen att stänga ner högstadiet där? OCH det är stängt fortfarande kan tilläggas!

Förklaringen över Sveriges tillstånd är ju helt enkelt ATT ni har misslyckats men att ni blundar med bägge ögonen. Dessutom har ni slutit öronen också och det är därför ni är nere i 22% i alla väljarundersökningar nu!
Vill bara tilllägga att de som röstar på de partier vilka liksom socialdemokratin har godkänt den förda politiken också är medskyldiga till hur Sverige ser ut idag!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate