lördag, november 09, 2019

30 år har gått men vänsterpartiet är troende fortfarande!

https://inreexil.blogspot.com/2019/11/slapp-ingen-levande-forbi-peter.html

Jag var med och bildade både skp och sol.Skp maoisterna la vi ner och förklarade att socialismen var död om man följde Lenin och Mao. Ingen befrielse under denna socialism utan bara ett värre förtryck mot tidigare. Därför bildade vi Sol (solidaritetspartiet) på en frihetlig och odogmatisk socialistisk grund. Vi stödde bla Solidaritet i Polen med både pengar och materiell hjälp.Det var där Europas uppgörelse skedde och även vår  med socialismen överhuvudtaget.Vi hälsade med tillfredställelse hur Berlinmuren punkterades totalt allt medan folket i DDR ropade till sina ledare :"det är vi som är folket" samtidigt som de krävde frihet från förtrycket!
Vi hade i vårt land VPK vilka under alla år stått på dessa förfärliga regimers sida, numera heter de bara vänsterpartiet men har bara med läpparna gjort upp med den hydra som kallas socialism.
Socialismen leder alltid till förtryck och förföljelse av oliktänkande.Straffläger och isolering  är ett måste när en sådan regim tillskansar sig makten.
Att mörda oliktänkande är en metod som alltid använts och skotten i DDR och särskilt i Berlin ekar än idag trettio år efteråt.
Socialdemokratin stod i många år på DDR:s sida och åtskilliga av detta partis medlemmar var på olika besök och kurser nere i DDR.
Lärarfacken var ständiga besökare och beundrade den skola man hade i detta diktaturland och den svenska skolan stöptes om efter idéer från Östtyskland! Där har vi början till att den svenska skolan började försämra för både lärare och elever med känt resultat.
Kunskap byttes ut precis som i DDR mot ett tyckande istället för kunskap.
Socialism bygger på att alla ska tycka likadant!
Alla utom partiledningen ska bli lika fattiga!
De liksom jag vilka har rest i de socialistiska länderna har sett den enorma klyftan mellan partifolket och medborgarna.
Men den sjukdom socialister lider av är att de alltid tror att DE ska göra annorlunda mot de tidigare socialisterna. Vår socialism ska bli rättvis,säger de med darr på stämman.
Hur kan de vara så blinda inför den verklighet vi sett i 100 år?
Hur kan de glömma alla läger med miljoner fångar? Hur kan de på 30 år "glömma" skotten vid muren?
Det är verkligen pinsamt att höra dessa idag populistiska vänsterpartister krama än den ena än den andra otäcka islamister. Ställa sig på de islamistiska männens sida gentemot kvinnor och dess kamp för frihet från ett förtryckande ok vilket tillhör forntiden!

Jag lämnade socialismen efter många år och hyllar just idag de som stupade vid muren i Berlin och alla andra murar socialisterna hade satt upp!

https://www.gp.se/debatt/vi-f%C3%A5r-aldrig-acceptera-heroiseringen-av-kommunismen-1.20022320

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate