torsdag, november 21, 2019

Djur i bur!

En gång var vi i Tallins djurpark och mådde dåligt av vad vi såg.Vilda djur instängda i små burar.De vankade fram och tillbaka! Vansinnet lyste ur deras ögon. En sorglig syn!
Idag satt jag och väntade på tåget i Huddinge och såg då ett gäng killar i tonåren uppträda som djuren i Tallins zoo. De kunde inte vara stilla,de tom kände på dörrhantaget till städskrubben.Slog på varandra med jämna mellanrum. Satte sig bredvid mig någon minut sen upp igen och ut och in på perrongen.De stack sedan iväg till Södertälje. Såg ut att vara från Syrien eller något annat land därnere.Deras svenska var närmast obegriplig för mig.
Tyvärr så känner jag fortfarande oro när jag kommer dessa gäng av unga killar för nära.
När så tåget in till Stockholm kom in så svär jag på att 99 % av passagerarna var från andra länder. Då uppstår också en känsla i mig av främlingsskap. Var är jag! Varför ser det ut så här numera? Håller Sverige på att helt byta ut folket nu?
Kan det här verkligen vara bra för ett land där resurserna håller på att ta slut? Där inte ens skolorna klarar av denna anstormning av nya elever.
Både de svenska eleverna och de nya måste ju drabbas av en sämre skola eller hur? Kunskaperna har ju bevisligen sjunkit under en rad av år och då försöker man lösa detta med att slopa kunskap och olika ämnen.
Ungefär som man löste problemet med fattigdomen i Sovjet och dess lydstater, alla blev lika fattiga!
Vi vet ju att sådant inte går i längden!
Sverige och dess olika ledningar har spänt bågen för högt och det slår tillbaka nu. Den gamla socialdemokratin värnade om Sverige tidigare och ansåg att man måste som land klara av sina affärer.Ordning och reda. Arbete åt alla. Jämlikhet mellan könen!

Att då höra stasiministerns svammel liksom hans kollegor är ju genant.
De ljuger som hästar som  travar!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate