onsdag, mars 01, 2017

Uppdrag granskning och Janne Josefsson gjorde DET igen!

http://www.svt.se/ug/janne-soker-upp-pojkarna-fran-fittja

http://www.svt.se/ug/hur-gick-det-for-pojkarna-fran-fittja


All propaganda faller tungt ner i marken när man ser detta program. Då menar jag all den välmenande propagandan från de som aldrig sätter sin fot och ännu mindre någonsin bott i en förort av tex Fittjas eller Rosengårds utanförsskap.
Människor som är födda i vårt land för 40 år sedan säger sanningen att de är inte svenskar och aldrig kommer att bli detta varken i sina egna eller andras ögon.
Alla dessa som förnekar att Sverige har ett jätteproblem med alla våra förorter gör bara allting etter värre. Samhället har skapat något som är svårt , ja, kanske till och med omöjligt att göra något åt dessvärre.Det har gått för långt helt enkelt.
Även de som är äldre och har en stökig bakgrund säger också att läget är hemskt nu. Droger, kriminalitet , våld är mycket värre nu  mot för 15 år sedan när de själva var unga.
Uppdrag granskning gör jobbet åt staten, politikerna! Sanningen serveras återigen rätt framför alla och det är inte första gången i detta programs historia. De har blottlagt så mycket elände som har funnits i det fördolda eftersom svensk press i så många år har lagt locket på !
Tidningarna har valt att ihop med statsmakten skymma sikten för den sanning som ändå finns.
Inte undra på att svenska folket mer och mer tappar tilltron till det samhälle vi lever i.
Politiskt har ju detta också betytt att alternativa media på nätet har funnit sin nisch och det hjälper ju inte att annan massmedia alltid påpekar att dessa källor är "rasistiska"! Människor söker efter sanningen och när inte de vanliga tidningarna innehåller det som händer så söker man kunskapen på annat håll.
Nu kommer säkert dessa individer som alltid säger att UG svartmålar samhället att åter träda fram men de ska nog tänka på att det är de som bor eller har bott i dessa områden som berättar om sin tillvaro och sitt liv!
Själv har jag ju min egen historia från  mitt boende åtskilliga år i Rosengård och den kan inte någon ta ifrån mig. Jag vet ju vad som hände där redan för 25-30 år sedan. Och det är samma historia som berättas i kvällens UG!Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate