torsdag, mars 09, 2017

Hur tänker du? Och varför säger du ingenting?

Igår publicerades en undersökning vilken visade att svenska folket på sin lista över vad de tänkte på satte oron för våldet och kriminaliteten högst upp.
Enbart i Stockholm skedde fyra våldsamma mord inom ett par dygn. I ett av fallen förlorade två små barn bägge föräldrarna!
Mördarna skrattade efteråt när polisen hade tagit dem.
De som är mest oroliga och uttrycker sig offentligt numera är tex föräldrar och boende i olika förorter. Affärer stängs eftersom ägaren inte orkar med fler pistolhot.
En man berättade att han blivit hotad med skjutning om han inte lät killen planka in på t-banan!
Det verkar som om de som bor på andra orter inte har några åsikter om det nuvarande svenska samhället. Kan man rent mentalt bara vända ryggen åt det som händer?
Samma fenomen finns vad gäller kriget mot IS. Hellre tar man emot en massiv invandring för att slippa ta ställning för att bekämpa IS med vapen och soldater.
Att vårt land inte mår bra av en så stor inströmning av främst unga män detta bortser allt för många från.
I denna grupp finns faktiskt många desertörer vilka borde ha funnits med i motståndet mot den verkliga fienden , IS.
Lite hånfullt har det sagts på kurdiska sidor på nätet att araberna flyr medan kurderna tar striden. Nåja, lite väl elakt är detta när man ser modiga Irakiska soldater nu går in i Mosul.
Men svenskarnas  reaktioner är nästan märkliga när man tänker på att partiet SD får så många röster i val och ännu fler i dagens undersökningar..
ÄR det på det sättet att folk knyter näven i byxfickan och tiger men i undersökningar berättar de vad de tycker?

Finns det en stor rädsla för att bli utsatt för näthat eller vad beror det på att allt för många tiger.
Vi har ju ändå genom den förda politiken totalt förändrat vårt land för tid och evighet med en kriminalitet vilken sitter fast som kitt ute bland förortskillarna.
Orsaken till tystnad är kanske också att så många har röstat för den politik som har fört in oss i denna återvändsgränd ?
Behöver väl bara påminna om mötet på Medborgarplatsen med statsministern och andra ledande politiker. "Alla är välkomna att komma hit"!






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate