lördag, januari 02, 2016

Att vara hederlig!

Ni som vill missförstå och kasta skit se hit! Jag är ej medlem eller röstar på SD.
De för inte den politik som jag anser man ska göra i ett Europa där krafter nu verkar för att riva ner hela EU-bygget. Många går Putins ärenden och detta kommer att leda till krig i Europa. Polens och Ungerns väg leder helt fel och de har stöd av Le pen och detta partis pengar från Moskva.

MEN SD har varit ärliga i sin politik vad tex gäller invandring och detta till skillnad mot de övriga partierna. ATT SD stödde regeringen och dess galna beslut om kontrollerna vid Öresund är ju logiskt ur SD:s synvinkel.
Men jag minns ju hur både S och MP för inte så länge sedan sa att de aldrig skulle stödja sig på SD: s röster.
Många andra löften från denna regering har ju också hörts tex att inte stänga igen Sverige!
Personligen har jag sedan länge pläderat för en rättvis och sund politik vad gäller invandring och den politiken har jag inte sett på många år. Tvärtom har Sverige under olika regeringar fört en dålig politik som inte gagnat någon. Det svenska samhället har delats upp i allt från a-lag till d-lag.
Nu har man dessutom spelat hazard med hälsan för befolkningen eftersom man ej undersökt de som man släppt in . De har tbc och bakterier som är livsfarliga för vår oskyddade befolkning.Våra barn är ju inte ens vaccinerade mot tbc längre och det råder brist på vaccin.
Vid en regelmässigt bra skött invandring ingår hälsokontroller men så har ju inte varit fallet alls.
Regeringens politik har ju också inneburit att minst 35.000 unga har kommit hit och den lag man har ger dem rätt till särskilda boenden där kostnaden per månad är uppåt 60.000 kronor. Detta är inte vettigt!
Att ha dessa lagar och de speciella villkoren lockar ju hit unga främst från Afghanistan som mycket väl vet genom internet vad de har för rättigheter.
Rättigheter som våra barn eller pensionärer aldrig någonsin har fått !

Man kan nästan säga att Sverige har deltagit i en sorts människohandel där våra myndigheter har hjälpt smugglare att tjäna stora pengar.

Det säger sig självt att Sverige lockar mer än andra länder med sina villkor. Ta bara det här med barnbidrag,bostadsbidrag, rätten till stor bostad för de med många barn osv. Sitt i ett läger någonstans och ha sju barn, vilket land väljer du då att komma till? Svårare är inte frågan, flugpapperet är lagt!

Apropå hederlighet, nu har vi fått reda på att förre FP-ledaren Leijonborg var den som kläckte idén om DÖ och sydde ihop detta elände till ickedemokrati.

Så var det med den demokratiska inställningen hos fd FP, sorgligt att det enda parti jag har haft viss sympati för skulle vara ärkeskurken!

Säger återigen det jag sagt tidigare, det finns inget parti för mig längre att rösta på!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate