söndag, februari 15, 2015

Vem och vilka driver på antisemitismen?

Malmö är en stad som satt sig själv på världskartan med sina angrepp på judar och det judiska. Stadens ledning med dess socialdemokratiska fd starke man (Ilmar Reepalu) uttryckte sig på ett sätt som väckte uppmärksamhet och harm inom demokratiska kretsar.
Vänstern i staden har i åratal stöttat en antiisraelisk politik som föder ren antisemitism. I demonstrationer har arabiska talkörer skanderat "död år judarna" utan att någon ingripit mot dem.
Vissa delar av den stora arabiska befolkningen i Malmö står för den förföljelse mot stadens judar som pressen har kunnat redovisa.
Vänstern ägnar sig åt att tysta våra grundlagar där tryck o yttrandefriheten är inskriven. Om man vill demonstrera  , mot eller för något, så finns tid och plats i vårt  land att alltid få göra detta. MEN vänsterns har valt att och fått tillstånd av polisen att vara på samma plats som tex SD eller de som kämpar mot islamiseringen av Europa! Där har  vänstern gjort allt för att sabotera yttrandefriheten, våld, oljud och hot användes.
Vänstern har hjälpt till att våldet har fått fotfäste i vårt samhälle. Händelserna i Köpenhamn hade lika gärna kunnat utspela sig i Sverige.
Islamistiska krafter stryks medhårs av vänstern och de förenas i sitt hat mot det moderna samhället med våra rättigheter samt naturligtvis sitt gemensamma USA-hat.
Vänsterns organisationer bjuder in terrorister från mellanöstern samt upprätthåller partiförbindelser med tex PFLP och liknande organisationer.
Det är verkligen dags att Malmös unga radikala inser åt vilket håll deras agerande leder. Börja kämpa för rätten till tryck o yttrandefrihet !
Ta avstånd från hetsen mot judar!
Bekämpa islamismen!
Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate