lördag, februari 14, 2015

Vänsterns våta dröm!

När de för vänsterns misshagliga åsikterna förs till torgs på möten , både utomhus och inne i debattsalar så gör man allt för att stoppa dessa talare så att de kan höras. Våldet har använts länge och jag har under flera år bara väntat på att döden ska slå till.
I dag så gjorde en ung man slag i saken och med många skott så slutade ett möte i död och flera skadade.
Yttrandefriheten  naggas i kanten hela tiden särskilt med ropen på självcensur från både vänster och islamistkrafter.
Till och med en erfaren journalist som Göran Rosenberg har fått kalla fötter och vill att man beskär yttrandefriheten  frivilligt.
Alla de som påstod att de stod för rätten i Frankrike att få trycka sina åsikter de har ofta i Sverige hukat eller till och med angripit de som hävdar rätten till yttrandefrihet.
Lars Vilks får skylla sig själv har man anfört och det är ett så felaktigt argument eftersom det i sin förlängning drabbar alla i Sverige.
Jag pekar inte nu ikväll ut vem eller vilka motiv dessa terrorister har, jag gör inte det fel som nästan alla tidningar och vänsterkrafter alltid gör när något händer. Låt polisen göra sina utredningar och låt dem ta fast förövarna, sedan kan vi börja prata om resten.
Den förmodade mördaren!

PS Nu är det tre döda i Köpenhamn därav en ung judisk man som sköts utanför en synagoga
. Mönstret från Paris återupprepar sig. De tusentals demonstranter i Malmö som förra veckan ville tysta yttrandefriheten i vanlig ordning kanske borde ändra inriktning och börja tänka efter vad de bidrar med? Ska de kanske gå ut ikväll i en demo för stöd till yttrandefrihet och mot islamisterna och deras terror?
Kilder bekræfter nu over for Ekstra Bladet, at gerningsmanden til weekendens to terroranslag er Omar Abdel Hamid El-Hussein. Oplysningerne stemmer overens med et foto, der har været i cirkulation, og det faktum, at manden har en fortid i bandemiljøet. Det har politiet oplyst.
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Omar Abdel Hamid El-Hussein kun været løsladt fra fængslet i omkring to uger.
Han har tidligere, i november 2013, været i politiets søgelys for et groft knivstikkeri ved Ny Ellebjerg Station. Her blev en 19-årig mand stukket flere gange i det ene ben og i balden med en stor kniv. Dengang blev han efterlyst for overfaldet, senere blev han anholdt og dømt. I december 2014 blev han idømt to års fængsel for grov vold.  Det er formentlig den lange periode med varetægtsfængsling, som betyder, at Omar Abdel Hamid El-Hussein allerede var på fri fod igen.http://ekstrabladet.dk/112/afsloering-her-er-gerningsmanden/5444324
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate