söndag, april 21, 2013

Unga islamistiska terrorister.

Unga män som är tämligen nygifta och har små barn låter sig värvas som terrorister.
Vapen och ofta bomber vid kroppen är deras metod att ta död på "fiender" !
De mördar för det mesta civila vid marknader,sjukhus,skolor och nu senast vid idrottstävlingar i Boston.
I land efter land utförs dessa hemska dåd. Den unga mannen hade en hustru , som också konverterat till islam samt en tre års dotter men ändå så begår han dessa hemska gärningar.
För normala individer så är det totalt obegripligt att människor så kan förföras av en lära som är så förfärligt grym.
Nazismen är nog det enda man kan göra en jämförelse med och dess unga fanatiker som hellre sköt sig än vara med och förlora kriget.

Islamister går olika vägar för att uppnå sina mål. Många lever ett ordnat skötsamt liv i våra samhällen i väntan på att få utföra det som de är utskickade eller värvade för.
De ska smälta in i samhället så att ingen misstänker något. Arbetar ungefär som DDR:s "vilande" spioner gjorde. Alla  medel är tillåtna , även skenäktenskap!

Vi ska inte vara naiva och tro att Sverige är förskonade från dessa religiöst-politiska fanatiker. Tro mig , de finns i muslimska församlingar där de framstår som skenheligheten själv.
Om man orkar att läsa på alla de rapporter som finns från åren bakåt så ser man ju detta mönster överallt. De som flög in i skyskraporna i USA var välutbildade killar som ingen misstänkte under åren då de förberedde sig.
Samma sak med Stockholmsbombaren!

Våra politiker går fort i försvar och särskilt inom kulturvärlden är man fort framme med det nya modeordet: http://sv.wikipedia.org/wiki/Islamofobi 

Tänk om man under andra världskriget hade misstänkliggjort de som sa sanningen om nazismen och satt en stämpel i pannan på dem som nazifober!
Nog för att man straffade de tidningar som försökte säga sanningen om Hitler. Vissa  redaktörer åkte i fängelse och tidningar fick "transportförbud"!

Idag straffar man de människor som försöker avslöja islamisternas politik med att sätta "fobi"-stämpeln rakt över dem.

På vissa håll i vårt land har man blivit så servil mot osunda värderingar från islamistiskt håll så att man bryter mot svenska lagar utan att blinka.
Jag tänker då bla. på skollagen som inte alla måste lyda under. Föräldrar håller sina barn hemma från vissa delar av undervisningen osv.

All religion eller politik som utmynnar i åtskillnad  mellan män och kvinnor hör inte hemma i något modernt samhälle. Terror ska aldrig kunna skrämma till underkastelse.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate