fredag, april 19, 2013

Alkoholens skadeverkningar!

Så har ytterligare en kamrat till mig stupat i alkoholträsket . Ett träsk som dödade honom långsamt.
Under de första åren av vår bekantskap tog jag med honom på ett par AA-möten men han kunde inte finna sig tillrätta där och kom inte tillbaka.
Viljan att fortsätta leva nykter fick han aldrig och tyvärr är det så att en del super ihjäl sig i ett långsamt självmord.
Det finns inget att göra helt enkelt, de är obotligt sjuka. Visst kan man spärra in dem på torkar som man gjorde under den gamla "goda" tiden.
Socialister har alltid haft en övertro på att det med lagen ska gå att utrota vissa saker. Det är lika dumt som att lagstifta mot diabetes och insulin.

Hela Brattsystemet var ju bara inför gallerierna, inget blev bättre av detta system. Likaså förbudet i USA under så många år, alla undersökningar visar att befolkningen drack mer under förbudet än före.

Under Bratt fick vuxna män ut 4 liter 55% Kron och vin var fritt att köpa. Det är ju till en ordentlig fylla må jag säga.
Att vinet var fritt har alla förbudsivrare totalt glömt bort. Likaså har de glömt bort hur det gick till på alla krogar.
Man kom in och beställda full ranson, drack ur och gick till nästa krog-sen kunde man gå tillbaka till krog nr 1 och få en omgång igen.

En människa som vill dricka gör detta oavsett statens regler och monopol.
Crister är nu borta men jag måste säga att jag inte är förvånad, det går inte att supa på det sättet och överleva!Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate