torsdag, augusti 25, 2011

Varför är vänstern tyst om Kadaffi och Libyen?

Befrielsen av Libyen går snabbt framåt och nu återstår bara att leta reda på Kadaffi. Han kanske liksom Saddam sitter och gömmer sig i en jordkula?
Samma skrot och korn är hela bunten av dessa massmördare.
Såg att en del sk "vänstertänkare"    påstår att Nato:s stöd till Libyens folk är olagligt och att de utövar skadligt våld!
Jo, man känner ju ingen detta snack, de vågar väl inte helt ut säga vad de anser om Kadaffi. De gillar ju honom  liksom andra terrorister därför att de är emot USA!
Alla som säger sig vara emot den amerikanska imperialismen sluter de till sin famn.
Därför fanns det under andra världskriget kommunister som i ett visst skede ansåg att Hitler var en antiimperialistisk kraft eftersom Hitler ofta talade om den engelska och amerikanska imperialismen.
När Hitler talade om de judiska bankirerna i USA så jublade kommunisterna på samma sätt som vänstern idag jublar så fort någon uttrycker hat mot Israel.
Att falla i dessa dynggropar tillsammans med tex Hamas eller FARC ger inte ens några funderingar över vad som är rätt eller fel.

Kadaffi är övertygad socialist även om han stöpt om dessa politiska idéer efter eget huvud ungefär som Kim-il Sung gjorde i Nordkorea med sina Juchetankar.

Vänsterungdomar brukar ropa slagord mot fascister men frågan är VEM som egentligen är fascist?
Kadaffi och många fler ledare nere i mellanöstern är utpräglade fascister i tanke och handling!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate