onsdag, augusti 31, 2011

Vad hade Olof Palme sagt idag?

"Satans mördare" är ett uttryck som stämmer väl med vad som händer i Syrien idag. Amnesty har kollat upp lite vad som händer i detta slutna land :http://www.dn.se/nyheter/varlden/kartlaggning-av-amnesty-visar-pa-grymma-brott-i-syrien  och det är inte annat än det gamla vanliga bizarra inom socialismens värld. Tortyr och våld mot befolkningen, de drar sig inte ens för att fängsla barn och tortera ihjäl dem.

Landet styrs sedan många år av det sk Baathpartiet, ett socialistiskt parti som idag har sina vänner främst i Kina.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Baathpartiet  Syrien styrs av Assad vilken många trodde skulle bli en humanare president än fadern men så blev inte fallet. I dessa stater "ärver" man ämbetet på samma sätt som i ett kungadöme. Jag är säker på att detta skräckvälde kommer att krossas, våldet föder ännu mer hat mot regimen. Går ännu fler ur det militära över till folket så finns det bara en väg kvar och det är för Assad att fly!
Dessa härskare löper alltid risken att få det slut som hans granne Saddam fick! Sovjetunionen rustade Syrien i alla år med vapen och det nutida Ryssland fortsätter denna politik och har ihop med Kina förhindrat att FN inte ens kan fördöma regimens brott! Exakt samma inställning som många inom vänstern i Sverige uppvisar mot dessa skurkstater! Säger återigen "satans mördare"!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate