fredag, mars 26, 2010

Förtryckets apostlar!

Nu bränner man den svenska flaggan i Malaysia! Samtidigt kallar unga muslimer i Sverige till möte med en "profet" som har som budskap att staten Israel och judarna skall utplånas. Ledningen för dessa unga säger att de vet att han har dessa åsikter men han ska tala om andra saker. Hoppsan!
BBC visade en film för ett tag sedan där de hade varit på möten med dessa "profeter" !Med dold kamera naturligtvis!. Där vällde hatet fram mot hur vi lever i väst och det stod klart för dessa muslimer att man skulle "kriga"  mot oss.Judehat och västhat går hand i hand.
Poeten Omar i Sverige var länge en gunstling i pressen och medverkade bla i Folket i Bild /KF. Umgicks med Jan Myrdal och kretsen runt honom. Nu har han stigit fram som den främste "profeten" här hos oss. Han säger att han ska bilda ett nytt parti och ett av de stora målen är att sprida "antisionism". Hans version av antisionism är rent judehat med förnekande av Hitlers utrotningsläger.
När de demonstrerade nyligen på Sergels torg så fanns det nazister med i tåget. Där har vi en nygammal konstellation från förr i världen!
Nazister och islamister fann varandra under andra världskriget också.

Vänstern gick sida vid sida i Malmö med dessa personer utan att för ett ögonblick fundera över vilka de blandade sig med. Kan det vara hatet mot staten Israel som för dem tillsamanns? Ledningen för V har nu delvis tagit avstånd från denna politik och tar avstånd från tex Hamas. Är det läpparnas bekännelser eller ...? Vi vill se mer konkret politik från vänstern innan åtminstone jag tror på deras "omvändelse"!

De unga muslimerna är ej trovärdiga med sitt snack och jag anser att de ej ska erhålla det statliga stödet vilket de för närvarande uppbär.
Sverige är mycket liberalt vad gäller stöd även till odemokratiska krafter, minns bara Eritreafestivalen där Stockholms stad i alla år pytsat in pengar.
En festival där man hyllar diktaturen nere i hemlandet. (Varför är de här som flyktingar)

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate