måndag, juli 13, 2009

Sommaren 1972

Åren går fort men jag minns fortfarande att jag fick en LP i trettioårspresent av Jan-Ewert och Anita! Vi hyrde tillsamanns ett torp utanför Lindesberg alla vi som finns med på den här bilden! Det blev många trevliga stunder tillsamanns. En bra ide att hyra en gård att kunna vistas på med olika individer tillsamanns. Det blir alltid fina diskussioner om allting. Inget varar beständigt och samtliga på bilden inklusive fotografen som är jag själv gick skilda vägar framöver. Med andra ord så var vi precis så vanliga så som så många är idag. Få är de som firar guldbröllopp nu för tiden. Ett silverbröllopp har jag hunnit med men mer kommer det aldrig att bli av naturliga skäl.
Vem har förresten sagt att man skall för evigt vara gifta? Nutidsmänniskan verkar inte att kunna klara mer än vissa år innan man inser att det inte fungerar längre.
De som kastade sten i glashus vad gäller det här med att gå skilda vägar sitter i dag med sitt eget klirr ringande i sina öron. De kastade sten på sten och märkte inte att deras eget förhållande sakta hade rasat ihop och skilsmässan stod inför dörren.
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate