torsdag, juli 09, 2009

Överfallet på Kinnunen (SD)


"Men på onsdagen mindes vittnet inte längre något av det och kunde inte peka ut någon av de tre åtalade kvinnorna. Åklagaren pressade mannen och frågade om någon försökt påverka honom inför rättegången, vilket inte var fallet, enligt det unga vittnet.
Samtliga tre kvinnor, alla i 20-årsåldern, nekar till anklagelserna."

Det här vittnet hade från början både sett och kunnat peka ut de tre kvinnor vilka hade misshandlat Kinnunen och hans tjej.
Det är riktigt illa med alla dessa "vittnen " i vårt land som efter ett par dagar inte minns något. Man känner den illaluktande stanken efter tvång och hot om våld !

Denna "vänster" på ca 1000 personer är på skalan över politik klart på Mussolinis sida , d.v.s. rena fascister.
Mussolinis stormtrupper hade spöknippet som symbol och de använde verkligen våldsvapnet mot sina motståndare.

Myndigheterna la för några dagar fram en grundlig rapport över det politiska våldet från höger till vänster och allt som jag har skrivit i mina bloggar i många år är nu bevisat. Det finns ingen skillnad i användandet av våld.

Sedan att det på ytan kan skilja på uppfattningar mellan de bägge extremerna spelar inte någon roll när slutresultatet blir det samma.
Blödande,slagna,hotade människor vilka inte törs stå för sina åsikter längre.
Fullt jämförbart med våldsstaten Kina vilka sedan alla år vid makten har utövat våld mot avikande åsikter.

Ett demokratiskt samhälla har råd med avvikande åsikter vilka ska bemötas med fakta och argument. Detta förstår inte våldsverkarna till höger och vänster.
Jag har också varit med i vad man kallade extremvänster på 70-talet. Skillnaden var att vi aldrig någonsin hemföll åt våld eller undertryckande av andras åsikter eftersom vi begrep att då skulle det inte dröja så länge innan man satte den agenden även på oss.

Det gäller att försvara yttrandefriheten,tryckfriheten och andra medborgeliga rättigheter vilka de arbetande har uppnått under alla år.

Demokratins dödgrävare agerar som vi ser på ett annat sätt och jag anser att nu måste polisen , alla kategorier, verkligen beivra den brottsliga verksamheten som pågår. Politiska brott borde ha högre straffsats!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate