fredag, mars 13, 2009

Ring så gnäller vi!

Det är häpnadsväckande hur en del pensionärer tillika sossar kan ringa in på radions P1 och ljuga.
Naturligtvis så beskrev den här kvinnan hur fruktansvärt dåligt ställt hon och hennes man hade det som pensionärer. Tyvärr så mesar programledaren också med sina ickefrågor. Hon skulle naturligtvis ha klämt denna gnällspik på hur mycket de hade att leva på varje månad efter skatt!!

Inget kunde de göra,inget kunde de unna sig. Hon hade bekanta i samma situation som åt kattmat! Sånt jävla struntprat!!!
Så kom frågan upp om ev. sänkta pensioner nästa år. Ingen vet något om detta än. Att skjuta skulden på regeringen är ju närmast osmakligt eftersom detta är ett system som alla de stora partierna har kommit överens om! Även Socialdemokraterna!

Även de pensionärer vilka aldrig har förvärvsarbetat lever gott i vårt land. Min mor hade aldrig arbetat utanför hemmet och jag såg aldrig att hon åt dyr djurmat! Hon fick de sista åren mat från kommunen och det räckte ofta till två måltider för henne.Mor hade aldrig brist på pengar för det är ju så att denna grupp av pensionärer får så gott som hela sin hyra betald av myndigheterna.
Kontant hade hon samma ut i pension som oss övriga lågpensionärer!

Gnällspiken vilken ringde in på radion tillhör en grupp enögda sossar eller rent av kommunister vilka är så förblindade så de talar nästan i ett slags tungomål. Det är bara samma slag av folk , ofta levande i ett slags överflöd med bil och sommarstugor som förstår detta tungomålstal.Alla talar om sin fattigdom !
Osmakligt med tanke på hur större delen av världens folk lever!
Hon påstod att pensionärer inte kan lösa ut sin medicin. Sånt är också ett skitsnack, vi har förvisso dyra mediciner men vi har också ett välfärdssytem som sätter stopp när det kommer upp till gränsen 1800! Sen blir det frikort.

Om man inte har nått gränsen och anser att det för dagen blir för mycket pengar så kan man få sin medicin på avbetalning.

Jag äter varje dag medicin för höga belopp men har aldrig någonsin behövt ens tänka tanken på att inte lösa ut denna viktiga medicin. Totalt på ett år så blir det med vårt system inte mer än just 1800 kronor.

Ibland känner jag nästan förakt mot sådana program där det väller fram osakligheter, då måste man ha kunniga programledare som kan ställa de rätta frågorna och inte sitta och jama med. Idag var det Pia Sjögren från Umeå Radion!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate