söndag, mars 15, 2009

Mikael Wiehes åsikter....ur en chatt SDS


Tänker du någon gång ta offentligt avstånd även från AFA och andra vänsterextrimistiska organisationer för att de t ex försöker hindra och sabotera lagliga demonstrationer - grundbulten i vår demokrati? Även Sverigedemokraterna har full rätt att uttrycka sina åsikter i demonstrationer etc.
Mikael Wiehe: Jag tycker att de som stod/står upp mot nazism, fascism och främlingsfientlighet gör/gjorde rätt. Medlen kan alltid diskuteras.

Finns det åsiktsfrihet på kuba? Sitter någon i fängelse på Kuba för obekväma politiska åsikters skull? Är Kuba en demokrati>? 3 frågor kräver 3 svar:
Mikael Wiehe: Yttrandefriheten är begränsad på Kuba. Människor sitter i fängelse på Kuba om de anses aktivt stöder USA:s krig mot landet. Kuba är inte en demokrati i trditionell borgerlig mening.

Vad tycker du om Lenin? Fråga skriven på hemsidan!



Lenin var lika hårdhudad och skoningslös i sitt försvar av revolutionen som hans motståndare var (och är) i försvaret av kapitalismen.



Mikael Wiehe är en framgångsrik artist men att syna hans åsikter gör ingen demokratisk människa imponerad. Om Wiehe tror att de som sitter i fängelse på Cuba bara är de som utmålas som USA-agenter så är han verkligen dåligt påläst! Som vanligt är i kommunistiska diktaturer så sitter det alltid "gamla" kamrater fängslade därför att de har börjat tvivla på politiken.Då blir man som vanligt utmålad som "agent" eller något annat.Stalin kallade alltid dem för Trotskister ! Ett tag hade man till och med stora läger för homosexuella! Che sköt folk ungefär som man skjuter råttor! Frågan om AFA är så luddigt besvarad så jag tar mig åt pannan. Skulle alla som SÄGER sig vara emot tex imperialism vara ok bara för att de säger så?? Hitler påstod alltid att han var emot USA-imperialismen.

Att AFA säger sig kämpa mot fascismen är ju löjligt, de om någon praktisera just fascism!! Synen på sig själv att alltid ha rätt vilket i sin tur leder till att de tar sig "rätten" att slå andra halvt ihjäl är FASCISM!

Wiehes svar om Lenin är ett fegt svar. Inställsamt för att passa alla kommunister. Lenin var en blodtörstig djävul som med terror satte skräck i befolkningen. Alla dokument i Moskva som numera kan skådas av forskare visar upp att han var lika hemsk som Stalin. Den sk teori som Lenin stod för genererar våld och terror och måste förkastas ! Att jämställa Lenin med demokratierna säger en hel del om Wiehes tankegångar! Att kontra i sitt svar att kapitalisterna är lika "skoningslösa" är ett typiskt skitsvar.
Att då höra Wiehes smäktande ballader ter sig rätt likt hur andra individer ur historien klappar sina hundar ömsint! Nej, Wiehe har jag slutat att köpa eller att gå och höra!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate