tisdag, mars 31, 2009

Islamofobi säger vissa....


På radions P1 så har sedan lång tid små minidebatter utspelats, senast idag mellan Carl Rudbeck och Andreas Malm.
Debatt är det sällan frågan om utan det är skrik i munnen på varandra. Särskilt Andreas Malm i dagens sk debatt. Han är fruktansvärd att lyssna på i sin agressiva stil, lyssnar han överhuvudtaget på andra?
Dessa snuttar i det annars utmärkta nyhetsmorgon är mycket störande. Tillför ingenting i svensk debatt.
Malm vilken tillhör ultravänstern i vårt land har skrivit en tjock bok vilken går bla. ut på att försvara muslimers rätt att med sin religion och vidskepelse få tränga undan de landvinningar Europas folk tillkämpat sig på många områden. Folken i Europa vill inte tillbaka till den mörka period där kyrkan var en maktfaktor i livets alla skeenden.
Inom islam finns så många påbud vilka styr de troende på samma sätt som ultrakonservativa judars liv styrs. Påbud var ett snällt ord i verkligheten är det frågan förbud.
Du skall icke.........vilket utmynnar i att särskilt kvinnor förtrycks på en mängd områden.
När man förbjuder sina flickor att inte delta i simundervisning eller undervisning om samlevnad då har man börjat med en mycket otrevlig form av vidskepelse och då reagerar de flesta demokratiskt tänkande människorna.
När skolan och samhället viker undan för vidskepelse så hurrar vänstern ! Malm tillber sin förvanskade syndikalistiska lära där det idag är tillåtet att kasta gatsten på hederligt arbetande poliser och brandmän.
Jag kan inte hysa respekt eller ta på allvar en debattör som hyllar Hamas och andra extrema rörelser inom den muslimska världen. Malm har många gånger i olika sammanhang försvarat de extrema muslimska terrorgrupperna.

Vi ser sedan en tid hur svensk vänster från V till Syndikalisterna går sida vid sida med Hamas i demonstrationer. Det ropas rasistiska slagord på arabiska riktade mot judar och där går man och förstår inte att man agerar "nyttig idiot" åt dessa extrema islamister.

All form av vidskepelse skall bekämpas var denna än kommer ifrån! Kvinnans förtryck inom den muslimska världen är förfärlig och om man flyr hit så borde samhället ställa upp för dessa kvinnor istället för att stryka männens vidskepelse och makt över kvinnorna medhårs.

När religionen används för att förtrycka människor då skall denna och bekämpas.
Vänstern idag gör tvärtom i sin grumliga tanke att vinna anhängare och röster.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate