tisdag, juli 29, 2008

USA , vad håller ni på med?


"Européer som reser till USA måste från och med fredag upplysa amerikanska myndigheter om sin mentala och fysiska hälsa, kriminella belastning, droghistoria och andra data före avresan, via internet."
Ja , så kommer reglerna att bli för den som ska resa till "drömlandet" på andra sidan atlanten.
Mig kommer de att slippa helt frivilligt, jag vill helt enkelt inte resa till detta land. Vi har ju redan vårt "USA" här .
Feta hamburgare, coca-cola, feta människor,våld och mord. OSV ! Vi har varit USA:s lärjunge sedan andra världskriget.Sverige är ju det land som satsar på segraren. Vi trodde på Hitler i början av kriget och lät vår hjälp gå till Tyskland men efter Stalingrad så sadlade man om.
Vi fick inte ens visa Charlie Chaplins film om "Hynkel". Tysklands ambassad sa åt vår regering att det inte var lämpligt att visa diktatorn av Chaplin och så blev det också.
Men som sagt var man byter allierad efter styrkan när man kallar sig ett neutralt land.
En sådan lögn från början till slut.Sverige neutralt! Hela sveriges försvarsmakt har ända sedan slutet av 40-talet varit uppknutet till NATO!
Det är bara Folkpartiet som har mod nog att säga detta faktum högt samt kräva att vi nu lägger korten på bordet och även officiellt blir medlem av NATO.
Nu borde Sverige kräva samma bestämmelser för USA:s medborgare som vill åka till vårt land.
Har du idkat samlag på offentlig plats så ska det skrivas i och då får du inte komma till vårt land.Dricker du sprit tre ggr i veckan så är du inte välkommen för då kan du vara farlig på flyget.
HAr du suttit på mentalsjukhus så kan du glömma helt att komma hit och titta på slottet. Inte fan vill vi väl ha hit en galning som kanske rusar på vaktparaden och skjuter på dem.
Ajö USA!

PS Amerikanska federala agenter har rätt att beslagta resenärers datorer vid gränsen, rapporterar Washington Post.
De har också rätt att lämna över innehållet i datorer och all möjlig annan it-utrustning till privata företag för dekryptering, skrev tidningen på fredagen.


Detta kan ske till och med utan misstankar om att något brott har begåtts.

Reglerna offentliggjordes den 16 juli efter påtryckningar från reseorganisationer och medborgarrättsrörelser. Men de hade gällt länge innan dess.

De har utfärdats av DHS (Department of Homeland Security), den statliga institution som ansvarar för USA:s inre säkerhet.

Agenterna har rätt att vidarebefordra innehållet i de beslagtagna datorerna till andra statliga organ.

DHS-tjänstemän säger att reglerna gäller samtliga som reser in i landet, även amerikanska medborgare, och hävdar att de är nödvändiga för att hindra terrorism.

Organisationerna hade fått rapporter från alltfler resenärer om att de fått sina datorer, mobiler och annan it-utrustning beslagtagen och undersökt. Reglerna gäller alla möjliga slags it-apparater, bland annat hårddiskar, mp3-spelare och usb-minnen.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate