onsdag, juli 23, 2008

Rättegångar!

"I inledningen till talet talade Englas mamma om straffvärde och hur hon tycker att Anders Eklund är en farlig människa.
– Anders, dig borde staten ha tagit hand om för länge sedan. Men man har dragit in på vårdinrättningar. Fängelsestraff för våldtäkter är för korta. Redan vid den första våldtäkten du gjorde dig skyldig till borde du ha fått ett långt avskräckande fängelsestraff
– Du kan mycket väl skilja rätt från fel och är smart nog att bara avslöja det polisen kan avslöja. Anders, jag tycker det är löjligt att du skyller ifrån dig. Jag vet att du ljuger flera gånger under din berättelse, säger Carina Höglund. "


Englas mor tog också upp och vädjade till kvällstidningarna att sluta frossa i alla möjliga hemska detaljer. Själv har jag sedan många år slutat helt att köpa och läsa kvällstidningar. De har förvandlats till samma läbbiga drakar som tidningarna i England . Snaskar i allt otäckt och otrevligt med onödiga detaljer.
Utöva konsumentmakt och sluta köpa dessa alster. Det är en faktisk makt vi människor har fortfarande, kanske den enda vi har kvar som det verkar i dessa FRA-tider?
Köpbojkott!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate