torsdag, april 30, 2020

Fillers?

Det har gått en våg bland främst kvinnor i världen att "försköna" sig med allehanda tekniska procedurer. Det är många som vill tjäna stora pengar på fåfängan att förändra sitt utseende.
När det går fel så blir det till stort lidande med allt från bröst som säckar ihop eller har givit cancer. Samma sak med läpparna där sk fillers används.
Som vanligt så stirrar sig kvinnor blinda (unga) på idolerna från drömfabriken USA.
Allt började ju efter andra världskriget då de sk "pinupporna" gjorde sitt segertåg i hela världen. Och detta har fortsatt, Sverige är ett av de mest amerikanska efteraparländerna. Massmedia bevakar USA precis som om vi är en stat tillhörande Förenta staterna.
Hur låter de unga idag när de tex svär?
Det är synd om människorna, sa Strindberg men jag säger istället, det är synd om kvinnorna!
Tävlingen mellan kvinnor att se så bra ut som möjligt är ju idag så överdriven. Inte ens feministerna har idag hållit sig väck från denna kamp.
Jag har tack och lov alltid fått träffa kvinnor som inte har gått till överdrift när det gäller att "bättra" på sitt utssende.
När jag tänker tillbaka på 60-70 talets kvinnor som jag kommer ihåg med välbehag så är det de som gick sin egen väg och inte lät sig imponeras av stuket från skönhetsindustrin.
Jag arbetade i tjugo år inom vården där de flesta var kvinnor. Kvinnor utan skylånga röda naglar eller läppar som svällde.
Vanliga vackra kvinnor med olika utseenden!







Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate