fredag, juli 07, 2017

Magdalena Andersson, du har missat en hel del!

Jag har lyssnat och läst det som finansministern sa på scenen i Almedalen.
Allt var ju så förträffligt rent ekonomiskt. Detta är en linje hon kört med ända sedan första dagen som minister. Innan dess påstod hon ju alltid att ekonomin var körd i botten av Borg o Co. "Ladorna är tomma" sa hon!

Märkligt att dessa lador så snabbt blev överfyllda samtidigt som kommuner och landsting talar om kris. Sjukvården talar om kris. Polisen talar om kris.Militären talar om kris osv.
Jag kan bara berätta för Magdalena att jag som pensionär har fått min ekonomi sämre. Den höjning hon gav oss togs ju igen på bostadsbidragets sänkning. Sen har ju lönerörelsens svallvågor kommit in i affärernas priser.  Alla varor stiger i pris så fort de anställda har fått sina procent.
Vi är ju rätt många pensionärer som upplever att orättvisan slår mot oss i så många frågor.
Jag råkade av slumpen komma in på Jimmie Åkessons tal i Almedalen och han är en av de politiker som har uppfattat vad som hänt i det svenska samhället bla för oss pensionärer.
När han för fram frågorna som är aktuella för svenska folket så får han gehör från många vilket inte minst dagens väljarundersökningar visar. (20 %)
Det är förunderligt att så många av dagens politiker i andra partier inte har förstått vad som är på gång sedan flera år inom det svenska folket och väljarna.
De har bara vräkt ur sig det gamla vanliga som faktiskt vänstern började med: rasister, nazister, osv!
Att bemöta eller rent av diskutera sakfrågan har man totalt undvikit.
Hån och förföljelse har också varit vapen från en del och vi ser ju idag hur verkningslöst  och dåligt detta har varit.
Att sedan Magdalena Andersson  står och skönmålar med stora penseldrag är ju rent av bedrägligt. Hon om någon borde ta tag i de stora frågorna som tynger samhället idag.
Men icke, hon låter partiledaren för SD ta tag i dessa frågor och detta framfört på ett oerhört proffsigt sätt.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate