fredag, juli 28, 2017

Hat och hot!

http://www.dt.se/dalarna/hedemora/hedemoras-oppositionsrad-lamnar-politiken-efter-hot

På många ställen i landet pågår det en hot o hatkampanj mot politiker. Även poliser och åklagare råkar ut för dessa marodörer.
OCH de kommer från bägge ytterkanterna, bruna eller illröda socialister.
Även extrema utländska marodörer finns med i det här otäcka spelet. I Malmö hotas stadens judar av extrema palestinska sk flyktingar.
Själv råkade jag ut under åren i Malmö när jag tex sände närradio för hot och hat. Serbiska nationalister hotade på sitt otäcka sätt med att jag hade fina barn osv. "Vi tycker att du ska sluta att ha åsikter om vår president Milosevic"!
En Chilenare som inte var överens med mig lovade att stå utanför min port och skära tungan av mig osv.
När jag till slut flyttade från Malmö och till det okända Hökarängen så kände jag stor lättnad.
Jag förstår killen i Hedemora att han ger upp nu när familjen också får hot mot sig-men det är sorgligt med denna utveckling.
Polisen borde bättre kunna spåra och ta fast de som hotar. Mycket stränga straff borde utmätas mot dessa äckliga individer.Oftast anonyma fega krakar.
Överhuvudtaget har internet betytt att dessa hatare har fått tillgång till ett media som inte bekämpar dem. Såg ett konto på Facebook där en nordfront-medlem öppet publicerar antisemitisk propaganda i värsta Streicher-anda.

Detta är ju en straffbar handling i de flesta länder men här i Sverige tycks all sådan skit vara tillåten idag.
Att psykopater organiserar sig kan vi inte göra något åt men när de skanderar eller propagerar för olagliga ting , då ska de lagföras!
OM en organisation står på en plattform som är olaglig så ska de fällas och deras organisation ska förbjudas vilket också innebär ett försvårande för dem att agera.
Demokratin får aldrig bli så tandlös så att man underlättar för demokratins dödgrävare.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate