torsdag, juli 27, 2017

Bludder!

När jag lyssnar på Morgan Johansson så suckar jag. Han snackar om att krossa de kriminella gängen. 
Sköna ord men utan innebörd,de har haft så många år på sig sossarna men inget har hänt annat än att de kriminella har ätit sig in i hela samhällskroppen. 
Det är inte längre frågan om rån och knarkhandel utan nu finns de på internet, hemtjänsten, byggnation, ägande av fastigheter,svarttaxi, svarta bilskolor, säljer pass och andra ID. Morgans hemstad Malmö tillhör en av de mest kriminella städerna och allt började redan på 70-talet.De kriminella har köpt in sig i det mesta nu.

 Polis och åklagare törs inte utföra sitt jobb pga av hoten mot sina barn och släktingar. Affärskedjor styrs av kriminella.Svarthandeln är så omfattande och miljarder beskattas inte. Hur Morgan ska fixa det här är faktiskt en gåta. 
OCH märk väl att de flesta av dessa kriminella har invandrarbakgrund och i slut änden kostar de samhället miljarder och skulle man ha kunnat stoppa allt detta så skulle man från början behövt en totalt annan politik där inga getton skulle ha uppstått. Bättre skolor,bättre lagar, mera arbete(riktiga jobb) osv 
Men varken sossar eller deras partners MP+V förmår att ändra sin politiska inriktning, de kör på som om inget har hänt. Ännu fler kriminella och ännu fler områden som behärskas av dem uppstår hela tiden.Jämför 25 år bakåt så ser man skillnaden. Både vad gäller de kriminella och antalet lycksökare som har kommit hit och som inte bryr sig ett skit om LANDET Sverige och dess innevånare.Pang-pang-du är död!
I övrigt var Lövet svamlig som vanligt när han ska svara.Han har övat in några repliker som han sedan kör med hela tiden.
Märkligt att vi har en försvarsminister som inte har talat med statsministern om vad han har vetat om IT-grejen. Vad talar de om på sina möten?
Näe, han skulle också ha begärt sitt avsked!
http://jeanders-bilder.blogspot.se/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate