måndag, september 26, 2016

Blunda på men skotten kommer närmare dig för varje dag!

http://www.sydsvenskan.se/2016-09-25/misstankt-skottlossning-i-fosie-minst-en-person-skadad

I Malmö liksom alla större städer i Sverige fortsätter våldet och bränderna. De som väljer att blunda eller rent av förneka denna förfärliga utveckling i vårt land är ju enligt mig ute på en farlig väg. De kräver aldrig någon ändring på varken lagar eller hur politiker ska handla.
Detta innebär att ingen  stor opinion kan bildas tex för att straffbelägga vapeninnehav med mycket hårdare straff som möjliggör att hålla dessa personer från våra gator. Minst 5 år för innehav av skjutvapen borde vara avskräckande!
Samma sak med bil,skol och andra stora bränder oavsett om personen är 15 år. Inlåsning från första dagen och inte såsom nu ett kort förhör och sedan frisläppning!
De unga hånskrattar åt våra myndigheter.
Stenkastning mot myndighetspersoner skulle också falla under samma lagparagraf som att bränna bilar.

När det gäller medborgarskap så skulle det inte vara fel att erhålla ett sådant på prov och om man inte sköter sig  så skulle man utvisas.
Det måste vara fel att ha ett system där man inte kan tillgripa tuffa åtgärder mot de som kanske bara kommit hit för att sko sig på vårt land och dessutom vara kriminell.
Vi ser ju idag hur vårt land har åsamkats stora lidande och kostnader pga av den kriminalitet som frodas i alla dessa 55 olika "utomförskapsområden"!

Att bara sitta och sucka över all djävulskap är bortkastad möda! Kräv av regeringen  att de gör något radikalt åt denna pågående förslumningen av vårt land.
Det är också dags att inse att den förda invandringspolitiken har fört fel och skapat ett Sverige som ingen vill ha, inte minst de som är skötsamma ute i dessa förorter där ligorna härjar.
Det är ju där som skolorna bränns ner.Det är ju där som bilarna brinner. Det är ofta där som rånen och morden sker! Stackars människor!

Läs den här bloggen:http://www.ohrlund.se/blogg/?p=3352 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate