söndag, maj 01, 2016

Minns du Martin Luther?

Ja, han gjorde uppror mot katolska kyrkans vidskepelse och deras penninghunger. De gjorde affärer på alla möjliga vis som stred mot all sanning och förnuft.
Dessutom översatte han bibeln till tyska språket och ansåg att folken hade rätt till att höra bibelns ord på sitt eget språk och inte latin.
Detta sätt att göra uppror är något som islam skulle behöva gå igenom. Tyvärr har det i vårt land uppstått munkavel i dessa frågor. Man får en stämpel på sig direkt som islamofob, såg att sossarna till och med bar sådant trams på sina banderoller.
Islam är en mycket stor koloss i vår värld men dessvärre så innehåller denna religion så mycket nonsens. Det predikas så mycket orättfärdiga floskler vilka drabbar kvinnor värst.
Så mycket förbud i allting, inte ens kläderna får man som kvinna bestämma  till skillnad mot männen vilka klär sig som alla andra män i Sverige.
Många kvinnor går omkring som svarta spöken mitt på dagen oavsett temperaturen. De ådrager sig D-vitaminbrist tack vare sina kläder och blir sjuka.
Det löjliga är att om man istället för muslimer skriver något kritiskt om jehovas vittnen så blir det inte ens en liten krusning på ytan.
Eller om man tar upp och kritiserar något annat fullkomligt tokigt tex dyrkan av ASA-gudarna! Ingen reagerar och minsann inga politiska partier har något på sina banderoller.
Att islam är inkörsporten sedan Muhammeds tid till mord och våld ska tydligen helt glömmas bort.
Islam spreds liksom kristendomen med svärdet i sin hand men när de kristna slutade med detta hemska så har inte islamister lagt ner sina vapen, tvärtom!

När en bok och en lära ingriper i hela människans livsföring med ett regelverk som sätter all demokrati ur spel då måste man som demokrat också kunna kritisera detta.
Islam är en otidsenlig lära så som den praktiseras idag, de skulle behöva någon "skriftlärd" liksom Martin Luther på sin tid som gör revolt .

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate