tisdag, maj 17, 2016

Nu börjar det bli riktigt farligt!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=6433666

Polisen har gått ut med uppgifter att den fallna radiomasten har utsatts för sabotage.
I det lilla samhället runt om i landet pågår inbrott i skolor där man stjäl datorer.(Plattor) http://www.fotosidan.se/blogs/annesjoberg/blogg100-77-krossade-fonster.htm

Förstörelsen blir omfattande med glaskross men de här "smågrejorna" är idag så vanliga så ingen bryr sig längre. Vi är totalt avtrubbade av alla mord , bränder, stölder och rån!
Det brinner över hela landet titt som tätt och både poliser och brandkår får stenbumlingar kastade emot sig.
I huvudsak barn till invandrare utför detta skit, inte minst rättegången i Göteborg och den hemska pubskjutningen visar hur det är ställt .Det är bara svarta somalier inblandade.http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/v%C3%A5r-krog-och-bar-skjutningen-s%C3%A5-blev-v%C3%A4nnerna-d%C3%B6dsfiender-1.974657

Grova våldtäkter som den på Finlandsbåten innebär också att ett gäng söner till invandrare får skaka galler i några år. Våra fängelser är fulla med just den typen av män.
Journalister körs bort under ropen "det här är vårt område, här har ni inget att göra"!
Påminner om gangsterkriget i Neapel under årens lopp mellan olika klaner. Vårt område!

Men det finns ju också stora likheter med vad som under de senaste 100 åren har hänt framförallt i USA. Där delades städerna upp mellan de olika invandrargrupperna och ve den som gick över gränsen.
Det här vilket händer i vårt land nu är det yttersta beviset på att Sverige som land har misslyckats med sin politik. OCH värre kommer det att bli eftersom ingen i varken regeringen eller större delen av oppositionen har några som helst förnuftiga tankar hur man ska lösa hela denna soppa.

Flera partier vill ju dessutom öppna våra gränser för ytterligare flera miljoner  invandrare!
De har ingen tankeförmåga alls och har tydligen aldrig varit ute i någon av de förorter där den misslyckade politiken syns .
De kunde ju följa med polisen under en utryckning när det brinner!
Eller när man mördat några stycken!

Tanken att hjälpa där det hade behövts tex i Syrien med vapenhjälp och utbildning av soldater för att kunna slå ner IS har aldrig funnits på tapeten i vårt fredliga land.
Den kampen fick den kurdiska befolkningen själv ta hand om. Nu är flera länder där och hjälper till , bättre sent än aldrig.
Våra politiker kunde inte tänka en enda riktig tanke utan alla bara sa med en mun: Välkommen hit, vi har öppnat våra hjärtan.
(Inte SD och inte dåvarande FP som ville ge vapenhjälp)

DET var denna politik som fick SD att bli ett stort parti med många röster!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate