tisdag, maj 24, 2016

Ska bostadsrätter bara finnas för rika ?

Läs det här först:http://www.svd.se/sundbyberg-blir-lika-dyrt-som-ostermalm/om/tomtrattsavgifter-i-stockholm

I Sundbyberg så får man se centerpartiets rätta ansikte, de utnyttjar sin makt på det sämsta sättet man kan. Cyniskt pressar man ut så mycket pengar man kan av de som köpt borätter. Följden blir vilket framgår i denna artikel att folk flyttar. De som kan flytta in är de med mycket god ekonomi.Så var det med centerns prat om att värna den "lilla" människan.

Statens fastighetsverk har gått fram som en plog och fått upp kommungubbarnas ögon för detta sätt att pressa pengar ur folk till den dåliga ekonomin!

"Staten har satt i system att chockhöja tomthyror för bostadsrättsföreningar. En vanlig trea kan få totala markavgifter på uppåt 25 000 kronor per år. Många bostadsrättsföreningar är nu oroliga för att de sitter på en ekonomisk bomb."  http://www.svd.se/staten-chockhojer-foreningarnas-tomthyror/om/tomtrattsavgifter-i-stockholm

Vi har nu en regering som kallas röd-grön och de har inte lyft ett enda finger mot denna statliga inkasso vilken kan jämföras med medeltidens fogdar.
De säger sig också liksom centern att de värnar om "vanligt" folk!

Om stat och kommun har behov av mer pengar till sina satsningar på nyanlända invandrare så är det hederligare att höja skatten synligt för alla.
De här "smyghöjningarna" för enskilda brf drabbar många oerhört hårt.
Statsapparaten är och förblir den enskildes fiende i många avseenden!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate