torsdag, maj 26, 2016

Erik Ullenhag försvinner från politiken!

Under de år Erik Ullenhag satt på olika poster i FP och även som minister så fick vi se ett Folkparti som aldrig "lyfte" inom väljarna. Själv kände jag nästan motvilja mot honom och hans framtoning. Många åsikter gick på tvärs mot mina egna. Hans närmast rabiata försvar för vidskepelsen förkroppsligad i islams tro där han på ett tydligt sätt inte ville ha någon diskussion alls.
"Vi vill inte ha ett hårt debattklimat" sa han ungefär och jämförde med andra länder.
Både Ullenhag och hans chef Reinfeldt bär stor skuld till den havererade invandrarpolitiken vilken de tog över efter socialdemokraterna. De har varit med om att bygga upp alla dessa förorter och dess misär. De åtgärder de föreslog bidde ju inte ens en tumme! Tvärtom har både våldet och kriminaliteten eskalerat i dessa områden.

Människor som inte vill ha diskussion om islams illgärningar vilka bygger på koranen blir inte i mina ögon trovärdiga. Religiös fanatism måste både bekämpas och diskuteras.
Okunskapen i vårt land är i dag så stor, de  flesta tror att kristendom och islam är i stort sett samma sak, de har ju samma Gud säger de och så tänker man inte mer på det.
När till och med sv. kyrkans präster inte längre kan berätta om den stora skillnaden mellan dessa religioner hur ska då "vanligt" folk kunna ta ställning.
En religion som befaller och tvingar särskilt kvinnor till total underkastelse under männen i allt från kläder till vem de ska umgås med måste utsättas för diskussion!

Både Ullenhag och andra politiker säger att de är demokrater och att de tror på ett demokratiskt system, hur kan de då underlåta att kritisera islam vilken aldrig kan bli demokratiskt så länge som de fasthåller vid en lära som cementerades på 800-talet?

Se bara på flertalet länder där islam är statslära, dessa länder är de värsta reaktionära länderna på jorden. Man behöver bara se på Turkiets utveckling de senaste 10 åren för att förstå innebörden av islam och dess odemokratiska kärna.
Allt fler som vistas i vårt fria Sverige är muslimer och kvinnorna döljer sig mer eller mindre i hucklen och även niqab.
Jag minns fortfarande min reaktion när jag kom hem från Tunis med få kvinnor som dolde sig till ett Malmö där jag såg mångdubbelt fler dolda kvinnor. Och det är snart 15 år sedan och det har ju inte blivit bättre sedan dess.
Bilden är från Malmö och det är en Iransk demonstration mot att kvinnor ska dölja sig!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate