onsdag, december 16, 2015

Beröringsskräck!

"Beröringsskräcken riskerar att bli kontraproduktiv. Du kan inte gå i clinch med någon utan beröring. Den som är säker på sig själv och sina åsikter kan äta middag och diskutera med vem som helst. De partier som bjuder främlingsfientligheten stången måste bli bättre på att kommunicera med väljarna och bättre på att debattera med SD på ett sakligare sätt, anstränga sig mer med argumentationen. Att inte väja för att diskutera de svåraste frågorna som har med invandring och migration, arbetslöshet och bostadsbrist att göra. Det är ju den diskussionen som väljarna redan för på arbetsplatser, hemma och vid middagsbjudningar."
http://www.paulronge.se/sd-och-le-pen-vaxer-med-beroringsskracken 

Under årens lopp har vi sett hur människor blivit mobbade bara för att de kanske samtalat med en Sverigedemokrat över en kopp kaffe eller mat. (Birro åkte på pumpen just på detta sätt)
När vi som betraktar oss som demokrater har framhållit att även SD har rätt enligt grundlagen att hålla offentliga möten utan att terroriseras av den röda fascismen så har vi buntats ihop med SD trots att vi i övrigt har tagit avstånd från stora delar av SD:s politik. ( Motståndet och begäran att träda ur EU samt deras syn på NATO tex.)

Att man från SD:s motståndare antingen har tigit eller bara hällt träcktunnan över deras invandrarpolitik utan att ens försöka diskutera andra frågor är ju ett svaghetstecken och leder ju bara till en felaktig hållning gentemot SD.
Ofta tiger man om andra stora frågor därför att man i sak tycker samma som SD. Vänstern vill kvadda EU, de hatar NATO osv.  Då får det bli en enda fråga, invandringen!

Att ge sig till att diskutera landsbygdens svåra frågor vill man inte heller därför att det är just i dessa frågor SD lyckats att vinna många röster i bla Bergslagen. SD har kunnat påvisa hur den gamla befolkningen har fått det allt sämre i takt med alla flyktingboenden som tar alla krafter ur dessa svaga samhällen.

Framtiden vill man inte heller diskutera tex om hur städer och orter ska om några år själva ta över alla kostnader för de mängder av särskilt unga män som anlänt.

Det går ju relativt bra så länge staten tar kostnaden men det kommer en dag då kommunen ska ta över kostnaden i form av "sossbidrag" !
Då kommer många att börja lyssna på vad SD har sagt och säger!

Att titta bort och tiga är ingen bra väg ! Att använda SD som en spottkopp leder inte heller till någon väg av lösningar.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate