tisdag, september 29, 2015

Finns det någon som har några tankar omkring det här?

För ett tag sedan frågade jag rakt ut vad som kommer att hända med den svenska friheten som arbetarrörelsen och liberalerna har genom politisk kamp erövrat. Tex kvinnors rätt att bestämma sina egna liv, sin klädedräkt, sitt sexliv, slippa underordna sig mannen m.m.
Nu ser jag sedan några år från olika orter hur skolor, sjukvård, osv  förändras för att passa muslimers synsätt.
Frågan jag ställde var att hur kommer det att bli framöver om vi får kanske 500.000 nya muslimer in i vårt land?
Alla vet ju att alla samhällen påverkas av de som bor i ett land. Ska allt fler flickor behöva dölja sig när de går ut? Ska simundervisningen totalt krakelera när allt fler föräldrar vägrar sina flickor att bada ihop med skolkamrater. Undervisningen kanske på sikt ändras för att passa muslimer?
Redan idag sidsteppas våra lagar på en rad punkter, det som gällde oss svennar gäller inte de som har kommit hit nu.
Ska allt fler unga från muslimska hem behöva vara rädda när sommaren kommer och de kanske skickas tillbaka   för att gifta sig i ung ålder med en kusin eller äldre man?
Sverige som samhälle har ju redan glidit isär sedan många år och vissa (många) förorter lever sitt eget liv nästan utanför Sverige. (Kom inte hit, det här ÄR inte Sverige)
I England finns redan områden där sharia råder med moralpoliser som går omkring. I Tensta -Rinkeby liksom Örebro har samma typ av moralpolis visat sig.
OM det redan är så i vårt land hur ska det då bli längre fram??

Det här är frågor som ingen vill svara på eller ens ha en idé omkring trots att alla tecken från förorterna och Moskér (Gävle, Eskilstuna-Örebro-Malmö-Göteborg) börjar att oroa befolkningen.
Håller IS eller liknande rörelser på att etablera sig? SÄPO säger i alla fall detta men de som i vått och torrt alltid förnekar islamistisk påverkan ser ingenting!  FÖR de vill inget se!

Så var det i Tyskland också en gång i tiden med den framväxande nazismen, Stalin vägrade att se faran med nationalsocialismen och beordrade kommunisterna att bekämpa "de farliga" socialdemokraterna istället.Sedan blev det försent!

Ska vi vakna upp en vacker dag och bara kunna konstatera att massor med stadsdelar har tömts på svenska medborgare och att förorterna har blivit ett "annat land" där varken polis eller andra får komma in?

OM samhället ska kunna motarbeta denna rätt otäcka fantasi så måste man våga hävda att  svenska lagar ska gälla alla som bor här. Inga undantag! Skolans  undervisningsplan ska gälla!
Ställ samma krav och  skyldigheter till alla som bor här.
De kriminella vilka ej är svenska medborgare ska utvisas efter straff för grova brott.
Det heliga medborgarskapet ska vara på prov i fem år för att stävja brottsligt liv. (Tänker på Södertäljes maffia inom vård och omsorg plus de ligor vilka styrde halva staden när det var som värst)

När det var som värst i USA på sin tid så fick man ta till att deportera de värsta tillbaka till sina länder.(Ofta Sicilien)

Det är det svenska samhället och våra myndigheter som ska bestämma och ingen annan!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate