lördag, september 05, 2015

Det är dags att lyssna på, oss nu, som har tröttnat på den här skiten!

När tidningarna visade en bild på en liten pojke som drunknat då vaknar vissa upp.
I hur många år har inte vi andra visat avskyvärda bilder på män i rad som halshuggits, grävts ner, steglats, blivit korsfästa m.m. Ni brydde er inte, skrev nästan ingenting.
Kriget i Syrien  har pågått i åratal , bomberna har regnat över civila. Samma typ av islamistiska bilbomber har sprängts på ett otal platser över jorden med offrens lemmar utspridda över marken.
Nu vaknar Hanna Fahl på DN upp liksom alla andra chefstyckare på olika massmediaföretag.
Nu har de känt efter med fingret att det är dags!

När vi andra har krävt att FN ska ta ställning till krigen så har vi avfärdats som krigshetsare. INGEN har nästan ens tänkt tanken att man ska stoppa islamisterna på plats för att kunna undvika flyktingkatastrof.
När Sverige ihop med andra länder skickade soldater till Afghanistan så fick de mest skit för detta från massmediavänstern och en del förvirrade liberaler. Hemkommande soldater möttes med i bästa fall tystnad men ofta med glåpord.
Världen har sett vad som händer i Syrien och Irak men inte brytt sig. Nu är det dags att bry sig och känslosvallet är på högtryck.
När Libanon eller andra länder tog emot miljoner med flyktingar så blev det kanske några rader i skvallertidningarna, inte förän  flykten går norrut så reagerar man. Är det inte lite underligt?

Varför har man inte reagerat mot att Ryssland och Kina har blockerat FN mot varje stor insats som skulle ha hjälpt folken så att de hade sluppit att fly?

Jag tycker att hela media-cirkusen klingar falskt nu ! Det är dags nu att spela ut sin "godhet" så att man kan dölja hur man talat och handlat tidigare med sin tystnad.
Tystnaden kring hur nästan alla kristna i mellenöstern har jagats, dödats , blivit slavar m.m säger ju allt hur massmedia med få undantag har blundat för det som händer. Till SD och andra med avoghet mot muslimer i allmänhet vill jag säga, det är muslimerna i dessa länder som också är offer för islamisterna och ASSAD!
Skäms på er!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate