torsdag, april 09, 2015

IS bygger ut sina styrkor även i vårt land!

Först ska jag ta historien om SKP (Maoisterna) därför att likheterna med hur man agerar är rätt så lika mellan ett kommunistparti och en organisation som IS.
I Torshälla strax utanför Eskilstuna  låg järnbruket  Gränges Nyby och där arbetade jag i många år. Vi styrde över medlemmar till produktionen där vi agerade för att skaffa oss kontakter och sympatisörer. För att göra historien kort så lyckades vi ganska bra och hade kontakter inom samtliga fackföreningar och ändå upp i bolagets styrelse. Vi kunde använda uppgifterna som vi stadigt fick för att driva vår politik. Tidningen Folket kunde publicera vad som hände inom bruket och kunde avslöja hur styrelsen agerade inför en nedläggning av bruket. Metallfacket vände sig till SKP och ville ha hjälp och vi ställde upp. 600 man kunde åka till riksdagen och demonstrera och jag själv var ordförande för denna demonstration.
Vi förde en aktiv politik där vi såg till att folk ur partiet bytte jobb till strategiska industrier . Samma sak med försvaret, vi arbetade aktivt bland soldaterna.
Nu kommer jag till IS. De använder sig av samma taktik, de ser till att deras anhängare reser till olika länder bla Sverige som flyktingar. Etablerar sig på olika orter. Bara väntar på rätt tillfälle likt celler av sabotörer eller spioner alltid har gjort. De kan vara overksamma i åratal, bara ligger och väntar på order att agera.
Vid "rätt" tillfälle kommer de att aktiveras på samma sätt som de gjort i Syrien,Irak, Libyen,Tunisien mfl länder.
Under tiden kommer vissa av dem liksom vi maoister gjorde  knyta kontakter med andra som bor här.
De är målmedvetna och tror på sin sak och kan offra sig som vi sett.

Sveriges befolkning har inte befunnits sig i krig på flera hundra år och sover tyvärr Törnrosasömn, här kan inget hända osv!
De flesta andra länder i Europa har haft krig och förtryck och de lärde sig att världen kan vara så grym och att alla är inte "snälla" ! De har heller inte öppnat upp sina länder på det sätt som Sverige nu har gjort.
Vårt pris kommer att bli mycket högt om inte det sker en förändring!https://meritwager.wordpress.com/2015/04/09/deras-malsattning-ar-att-etablera-ett-kalifat-i-sverige-dar-bara-sharialagar-skall-galla/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate